0

Brystklemmer – Gør brystvorterne mere følsomme med brystklemmer

Brystklemmer holder blodet ude af brystvorten og gør den på den måde endnu mere følsom. Der findes et stort udvalg af brystklemmer, som hver især har et formål. Nogle brystklemmer kan også bruges på skamlæberne, mens nogle måske også kan bruges på tungen.

Når du skal vælge brystklemmer, er det vigtigt at du vurderer, om du er til meget eller lidt smerte. Uden at have vurderet din smerte-grænse i legen, kan du ikke vælge de helt rigtige brystklemmer for dig. Er du ny i sex med brystklemmer, kan det f.eks. være en god ide at vælge nogle, der kan justeres med en skrue, så du undgår en for stor smerte.

Generelt gælder det, at jo mindre klem-flade, dvs. areal på huden, brystklemmen klemmer over, des mere intens smerte. Jo større klem-flade, des nemmere er smerten at håndtere. Netop derfor anbefaler jeg de justerbare c-klemmer eller de justerbare drejeklemmer, da de er nemmere at kontrollere for den dominante.

Sådan vælger og bruger I brystklemmer

Vi har lavet en guide til dig, der vil have nogle fifs til, hvilke brystklemmer du skal vælge. Vi har et stort udvalg og det kan derfor virke lidt uoverskueligt at finde rundt i brystklemmernes funktioner og hvordan de skiller sig ud fra hinanden.

Tag et kig på vores brystklemme guide her.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping