Brystklemmer – Gør brystvorterne mere følsomme med brystklemmer

Brystklemmer holder blodet ude i brystvorten og gør den på den måde endnu mere følsom. Der findes et stort udvalg af brystklemmer, som hver især har et formål. Nogle brystklemmer kan også bruges på skamlæberne, mens nogle måske også kan bruges på tungen.

Når du skal vælge brystklemmer, er det vigtigt at du vurderer, om du er til meget eller lidt smerte. Uden at have vurderet din smerte-grænse i legen, kan du ikke vælge de helt rigtige brystklemmer for dig. Er du ny i sex med brystklemmer, kan det f.eks. være en god ide at vælge nogle, der kan justeres med en skrue, så du undgår en for stor smerte.

Generelt gælder det, at jo mindre klem-flade, dvs. areal på huden, brystklemmen klemmer over, des mere intens smerte. Jo større klem-flade, des nemmere er smerten at håndtere. Netop derfor anbefaler jeg de justerbare c-klemmer eller de justerbare drejeklemmer, da de er nemmere at kontrollere for den dominante.

Sådan vælger og bruger I brystklemmer

Vi har lavet en guide til dig, der vil have nogle fifs til, hvilke brystklemmer du skal vælge. Vi har et stort udvalg og det kan derfor virke lidt uoverskueligt at finde rundt i brystklemmernes funktioner og hvordan de skiller sig ud fra hinanden.

Tag et kig på vores brystklemme guide her.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.