0

Penis sleeve til forstørret penis

Hvis du er ked af størrelsen på din penis, kan et penis sleeve være en rigtig god løsning.

Med et penis sleeve kan du i løbet af få sekunder forstørre både længden og omkredsen af din penis. Det kan gøre, at du under sex eller onani vil føle dig ganske veludrustet.

Hvis din partners penis ikke er så stor, kan et penis sleeve også være en slags redning for dig. Du vil nemlig mærke mere og bedre stimulans, når hans penis forstørres. Det vil desuden gøre brugeren mindre følsom. Så har du tendens til at komme for tidligt, kan du mindske følelsen lidt og dermed forlænge samlejet.

Penis sleeves for ekstra stimulering

De fleste penis sleeves har indvendigt nogle knopper, som gnider sig mod penis. Disse knopper vil stimulere penis og øge blodtilførslen, så penis bliver større. Det kan især mærkes i bredden. Mange sleeves har også knopper udvendigt, som vil give ekstra stimulation til skede eller anus.

Det er klart, at du skal vælge et penis sleeve i den rigtige størrelse. Hvis du har en meget stor penis, kan det stramme for meget, og det er ikke rart. Har du derimod en meget lille penis, kan det være, at du slet ikke kan mærke noget. Det gælder her ikke om at lyve sig større, det vil bare gå ud over dig selv.

Sådan bruges et penis sleeve

Når et penis sleeve skal tages på, kan det være en stor hjælp at påføre lidt glidecreme på penis og indvendigt i sleevet. Herefter er det nemt at få ud over penis. De fleste sleeves er lavet af materialet TPR, som tåler både vandbaserede, oliebaserede og silikonebaserede glidecremer. Mange penis sleeves har en ball strap, som er en ring, der sættes rundt om dine kugler. Det sikrer at det ikke falder af midt i kampens hede.

Efter brug rengøres det let med vand og sæbe eller en rengøringsspray til sexlegetøj.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping