0

Diskret forsendelse – Sådan sikrer vi dig

Alle ordrer fra Unique Play sendes indenfor 1 – 2 hverdage, alt efter varernes lagerstatus på webshoppen. Vi kører intelligent lagersystem, så fejl forsøges mindsket og du som kunde har den bedste indsigt i, hvor hurtigt vi kan levere din pakke. Skal du bruge din ordre hurtigt, kan du altid kontakte kundeservice på 42950666 alle hverdage mellem 9 og 16 eller pr. email til info@uniqueplay.dk, så vil vi forsøge at haste din ordre igennem.

Forsendelser sendes i hvid boblekuvert uden kendetegn eller almindelig papkasse uden kendetegn – du undgår ubehagelige klistermærker og andet, der kan fortælle hvad pakken indeholder. Dette sikrer at du kan være anonym.

Husk at vi altid sender pakker i neutral emballage og med Joca Online ApS som afsender.

Vi byder velkommen til kunder fra Danmark, Grønland, Norge og Sverige. Systemet vil fortælle dig den aktuelle totale fragtpris. Vi sender pakker til Norge og Grønland med PostNord samt til Sverige med Bring eller PostNord.

Du kan ved forsendelse i Danmark vælge imellem 4 forskellige fragtfirmaer, der alle leverer hurtig og pålidelig forsendelse. Du kan herunder se priserne på de forskellige fragtmuligheder, du kan finde i shoppen.

Forsendelsespriser til udlandet

Land Fragtfirma Leveringstid ca. Pris
 Danmark  GLS Pakkeshop/levering  1 – 2 hverdage  49 DKK
Sverige GLS pakkepost til Sverige 2 – 4 hverdage 99 DKK
 Norge  GLS Norge/Posten  2 – 5 hverdage  249 DKK

Diskret emballage

Det er vigtigt, at pakken ikke skriger sex på vejen hjem fra posthuset, men er så anonym som muligt. Det gør, at vi som mennesker selv kan bestemme, hvem vi slipper ind i den del af vores intime rum. Vi er så diskrete som overhovedet muligt – og afsenderen er Joca Online ApS – Ligesom på din kontoudskrift, hvis du betaler med kort.

Plombering af varer

Alle varer ligger i plomberingsposer, som er varmesvejst, det vil sige at enderne er smeltet sammen på posen. Det er din, og vores sikkerhed for, at varerne ikke har været brugte når du modtager dem – og heller ej, hvis du sender dem retur af en eller anden årsag. Din og vores sikkerhed for, at vi får en god handel.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping