0

Anal rengøring

Det kan være en frygt for mange, at de ikke er tilstrækkeligt rene i endetarmen, og at det kan medføre en pinlig situation og måske ende med brune pletter på lagenet, i forbindelse med analsex.

For det meste er der ikke noget at være bekymret for. Hvis man ikke føler trang til afføring, er den nederste del af endetarmen ret ren. Er man alligevel utilpas, kan man tage et bad og vaske sig grundigt omkring endetarmsåbningen og lige indenfor. Man kan evt. bruge en antibakteriel intimsæbe, der modvirker bakterier og sikrer en god hygiejne. Når man er ren bagi, er det nemmere at føle sig tilstrækkeligt afslappet til at gennemføre analt samleje.

Et tarmskyl er også en mulighed for at føle sig helt ren og frisk. Man kan investere i et rense sæt til anal brug. Sådan et sæt er kun til anal rengøring og udrensning af den første del af endetarmen. Det er altså ikke en komplet rengøring af hele tarmsystemet.

Forbered jer med anal rensning

Hvis man skal lege med fx anal udvidelse med større plugs, eller have analsex er en anal udskylning før leg at foretrække. Det kan være svært at styre ringmuskulaturen, når man har haft noget meget stort oppe. På den måde undgår man at plette på sengetøjet.

Anal rengøring behøver ikke være en kedelig rutine, som man udfører selv. Det kan sagtens bruges som led i et forspil hvor man sammen opbygger forventninger til hvad der videre skal ske.

Der er flere forskellige produkter, som kan bruges til anal rengøring. F.eks. de simple skyllere, som minder om en stor pipette. Disse fyldes med lunkent vand, føres op i anus og så skyller man bare indtil det vand der kommer ud er klart. En fordel ved denne er, at den er meget simpel at bruge og nem at tage med på farten. Et brusehoved er et lidt mere avanceret produkt, som skrues på bruseslangen. Fordelene ved den er, at den er hurtig og effektiv og kan være en del af inventaret på badeværelset.

Uanset hvilken model du vælger, så husk at vandets temperatur skal være lidt under lunkent. Hvad du føler er lunkent i hånden, kan godt føles for varmt analt.

For en god ordens skyld skal vi nævne at man ikke bør lave tarmskyl for ofte. Der sidder masser af bakterier i endetarmen, som er med til at opretholde en sund og naturlig tarmflora. Hvis man skyller for ofte, kan det også gøre endetarmens slimhinde tyndere og mere sart – så gør det med måde og efter behov.

Skold dine produkter i kogende vand en gang imellem for den bedste hygiejne.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping