0

Klitoris stimulator – Målrettet stimulering af klitoris

En klitoris stimulator er typisk en vibrator i mindre størrelse, der benyttes til at stimulere klitoris målrettet og direkte med pirrende vibrationer eller trykbølger. Klitoris vibratorer findes i mange forskellige udformninger og materialer. Antallet af vibrationsmønstre og -intensiteter varierer også fra vibrator til vibrator.

En klitorisorgasme er den nemmeste orgasme at få for de fleste kvinder. Hvis man har lyst til, at gøre orgasmen mere intens eller har brug for at give de udmattede fingre en pause, så er en klitoris vibrator en fantastisk hjælper. Du tilpasser selv hårdheden af stimulationen, dvs. hvor hårdt vibratoren skal placeres mod klitoris. De fleste vibratorer har forskellige vibrationsmønstre- og intensiteter, så du selv bestemmer hvordan vibrationerne skal være og hvor intense de skal være.

Brug en klitorisvibrator med din partner

Du kan både bruge en klitorisvibrator alene eller sammen med din partner. Hvis du bruger den med din partner, så husk at kommunikere tydeligt omkring dine behov. Din partner kan nemlig ikke mærke hvordan det føles for dig og klitoris er et ekstremt følsomt sted på kroppen. Det skal på ingen måde gøre ondt, det skal kun føles rart.

Du skal være opmærksom på, hvis du begynder at miste følsomheden i og omkring klitoris. Skal du presse hårdere og hårdere med vibratoren for at få en orgasme, så har du måske overstimuleret klitoris over en længere periode. Man kan godt miste noget af følsomheden omkring klitoris. Løsningen på dette er, at tage en pause med legetøjet og i stedet bruge fingrene eller at bruge en klitoris stimulator der bruger trykbølge stimulering i stedet for vibrationer. Så vil du opleve at følsomheden kommer tilbage.

Brug af klitoris vibrator på erogene zoner

Mange klitoris vibratorer kan bruges andre steder end kvindens klitoris. Det kan være på skaftet af penis, på brystvorterne eller andre steder på kroppen hvor man er følsom og det virker pirrende. Det handler bare om, at lege med vibratoren og prøve sig frem. Mange par kan få stor glæde af de dejlige vibrationer.

Der er mange forskellige udgaver, at vælge imellem. Nogle tanker man kan gøre sig, før man vælger kan være om den skal bruge batterier eller om man foretrækker en genopladelig model. Hvor stor skal den være? Hvis din vibrator ligger hjemme, er det fint, at den er stor, men hvis du gerne vil have den med dig på farten, kunne det være smart, at vælge en lille model. Hvis du gerne vil kunne tage den med i bad, er det klart, at den skal være vandtæt.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping