0

Halsbånd til BDSM

Et halsbånd til mennesker er ikke bare et halsbånd. Det er et smykke man bærer, og er man en dygtig slave, bærer man det med stolthed indenfor BDSM. Der kan være meget delte meninger om hvordan et BDSM halsbånd skal se ud, og derfor har vi valgt at have et meget bredt udvalg.

Læder halsbånd til mennesker

Vores læderhalsbånd hos Unique Play er indkøbt fra verdens bedste producenter af lædervarer. Læder har en særegen duft og føles levende mod huden, hvis halsbåndet da ikke er polstret. Nogle af vores smukkeste og mest elegante halsbånd er af læder – visse med ringe til fiksering og andre blot som smukke smykker.

Stål halsbånd giver et hårdt look

Stål er umuligt at bryde ud af og ser smukt ud på sin egen solide måde. Stålhalsbånd giver mindelser om middelalderlige fangekældre, gabestok og kirurgisk udstyr. De mere diskrete af vores stålhalsbånd ligner næsten almindelige smykker, men er altså uendeligt meget mere anvendelige til bondage og dominans.

Vi har særlige halsbånd der passer til pet-play, læderhalsbånd der ligner fikseringsbælter fra psykiatriske anstalter, og endda stålhalsbånd med ekstraudstyr, som fx brystvorteklemmer. Derudover har vi også versioner produceret i stålwire og andre med indbygget lås, hvor kun du kender koden.

Slave halsbånd

Alle vores halsbånd kan bruges til slaven. Visse modeller er udelukkende til pynt, hvor der står “Slave”, “Bitch” eller lignende. På den måde er der ingen tvivl om, hvilken rolle man har. Dog er det de specielle læder og stål halsbånd, hvor der er ringe i, der kan bruges til fiksering eller fx hundesnor.

Et slave halsbånd kan derfor både bruges som et symbol, smykke eller til decideret fiksering og bondage. Vælg derfor den type halsbånd, der passer til jeres leg – både nu og fremtidigt.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping