Pikbur – Et kyskhedsbælte til mænd

Lad slaven underkaste sig helt, ved at bure ham inde i et pikbur. Lad ham føle hovedet ramme mod det kolde stål og lad ham blive mindet om din magt og din vilje. Udforsk sammen og oplev underkastelsens forunderlige verden, hvor følelser og krop bliver forenet på en helt speciel måde. Hvor I er sammen i et rum uden tid og sted, hvor det handler om jer. Et pikbur er et kyskhedsbælte til mænd, der umuliggør erektion og orgasmer, med mindre han er meget kreativ.

Et pikbur giver total kontrol

Kyskhed er legen med afholdenhed i længere tid og perioder. Den erotiske leg har omdrejningspunktet at blive pirret og pirret – men ikke kunne lege. Det kan være som en del af dominanslege, rollespilslege eller sexlege.

Har I problemer med manglende tillid i forholdet, kan I tage kyskhedsbælter i brug i en periode, og se om I gennem dialog i denne periode, kan opnå tillid igen. Det er ikke løsningen på problemerne, men det kan være et redskab til at åbne op for dialog, personlig udvikling og skabe en masse lyst og begær til begge parter.

Hvorfor overhovedet overveje et pikbur?

Et pikbur vækker potentialet for en ny dimension af lyst, da både tanken og den tvungne tilstand til at undgå erektion og orgasmer, kan have den helt modsatte effekt. Vi som mennesker har som udgangspunkt magten over vores kønsdele, men når den pludselig bliver frarøvet os og er i en anden persons hænder, kan det skabe nye spontane lyster og følelser.

Hvis I som par aldrig har overvejet kyskhed, er der mange gode grunde til at være nysgerrige omkring det. Manden, som er i fokus med pikbure, betragtes fejlagtigt ofte som den part, der skal være kontrollerende og dominerende under både sex og BDSM seancer. Det er dog heldigvis i BDSM miljøet en flydende tilgang til, hvem der skal være underkastet og har sjældent noget med kønnet at gøre. For begge køn kan få stor glæde af det.

Er I blevet nysgerrige omkring, hvilke lyster og følelser pikburet kan sætte gang i jer, så tag et kig på ovenstående produkter, og stryg både billeder og beskrivelser igennem for at finde ud af, hvilket bur, der kunne være interessant for jer. Buret skal passe både ifht. størrelse, materiale og formål og skal derfor nøje udvælges efter det. I er altid velkomne til at kontakte kundeservice, hvis I vil guides yderligere i de forskellige modeller – vi hjælper med glæde.

 

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.