0

Pikbur – Et kyskhedsbælte til mænd

Et pikbur, som på engelsk kaldes for et chastity device, er et kyskhedsbælte til mænd. Det bruges ganske enkelt for at kontrollere den mandlige partners kønsorgan. Pikburet begrænser muligheden for erektion og at tilfredsstille sig selv.

Lad slaven underkaste sig helt, ved at bure ham inde i et pikbur. Lad ham føle hovedet ramme mod det kolde stål og lad ham blive mindet om din magt og din vilje. Udforsk sammen og oplev underkastelsens forunderlige verden, hvor følelser og krop bliver forenet på en helt speciel måde. Hvor I er sammen i et rum uden tid og sted, hvor det handler om jer. Et pikbur er et kyskhedsbælte til mænd, der umuliggør erektion og orgasmer, med mindre han er meget kreativ.

Et pikbur giver total kontrol

Kyskhed er legen med afholdenhed i længere tid og perioder. Den erotiske leg har omdrejningspunktet at blive pirret og pirret – men ikke kunne lege. Det kan være som en del af dominanslege, rollespilslege eller sexlege.

Har I problemer med manglende tillid i forholdet, kan I tage kyskhedsbælter i brug i en periode, og se om I gennem dialog i denne periode, kan opnå tillid igen. Det er ikke løsningen på problemerne, men det kan være et redskab til at åbne op for dialog, personlig udvikling og skabe en masse lyst og begær til begge parter.

Hvorfor overhovedet overveje et pikbur?

Et pikbur vækker potentialet for en ny dimension af lyst, da både tanken og den tvungne tilstand til at undgå erektion og orgasmer, kan have den helt modsatte effekt. Vi som mennesker har som udgangspunkt magten over vores kønsdele, men når den pludselig bliver frarøvet os og er i en anden persons hænder, kan det skabe nye spontane lyster og følelser.

Hvis I som par aldrig har overvejet kyskhed, er der mange gode grunde til at være nysgerrige omkring det. Manden, som er i fokus med pikbure, betragtes fejlagtigt ofte som den part, der skal være kontrollerende og dominerende under både sex og BDSM seancer. Det er dog heldigvis i BDSM miljøet en flydende tilgang til, hvem der skal være underkastet og har sjældent noget med kønnet at gøre. For begge køn kan få stor glæde af det.

Er I blevet nysgerrige omkring, hvilke lyster og følelser pikburet kan sætte gang i jer, så tag et kig på ovenstående produkter, og stryg både billeder og beskrivelser igennem for at finde ud af, hvilket bur, der kunne være interessant for jer. Buret skal passe både ifht. størrelse, materiale og formål og skal derfor nøje udvælges efter det. I er altid velkomne til at kontakte kundeservice, hvis I vil guides yderligere i de forskellige modeller – vi hjælper med glæde.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping