0

Penisring og pikring

Giv manden i dit liv større nydelse med en penisring. Lad ham eksplodere i et væld af nydelses følelser mens I har sex. En pikring forlænger erektionen og hos mange mænd bliver følelsen større under samleje ved brug af en penisring.

Hvilken penisring skal jeg vælge?

Det er et rigtig godt spørgsmål. Der findes et væld af penisringe at vælge blandt, men ikke alle passer lige godt på alle mænd. Der er nogle forholdsregler, der er gode at overveje, før du køber din penisring:

Har du aldrig prøvet en penisring før, er det altid en god start at gå efter det simple. Det kan være svært på forhånd at vide, om man sætter pris på følelsen, før man har prøvet det af. Derfor kan det være en god start at prøve sig af med de klassiske glatte “Donut” penisringe, der både kan bruges rundt om pikken eller nosserne eller rundt om skaftet og nosserne på samme tid. Du kan sågar prøve nogle af med vibrator, der giver lidt ekstra både manden og partneren.

Har du prøvet en pikring før, men synes den strammer for lidt eller for meget, så er der heldigvis et godt udvalg af justerbare penisringe, hvor du selv kan justere, hvor intens stramningen skal være. Du kan her fx vælge Joker justerbar penisring eller den lidt mere rå og eksklusive version af læder – Cock strap med lædersnørre.

Til dig der kan lide anal stimulering, er det et oplagt valg at vælge en penisring med kombineret buttplug eller prostata stimulering. Det giver en helt fantastisk oplevelse og er en perfekt kombination fra de to verdener. Nogle af de mest populære er Cobra og Rogue, som begge er til stimulering af prostata, pik og nossere.

Hvis du kan lide at nosserne også bliver sat på plads, er der heldigvis også et godt udvalg her. Der findes både det som vi kalder for cock-slings (se eksempel på en nosse og penisring her), dobbelt penisringe (som denne) og andre skønne versioner så som Z-balls penisring i forskellige farver, hvor hele pakken bliver bundet godt op.

Stimulering af mellemkødet kan være en fantastisk måde at opleve ekstra stimulering på, uden at involvere hverken nossere eller anus. Vi har nogle penisringe, der giver det ekstra gennem en form for hale, der presser eller rører området mellem pung og anus. Teardrop er et godt forslag – som desuden fås både i silikone og metal afhængig af, hvor råt og hårdt du kan lide det. Manzzz penisring med hale giver dig også noget for pengene, da fokusområdet netop ligger på stimulans af mellemkødet.

Penisring i forskellige materialer

Materialet har stor betydning for følelsen,og er derfor noget, der er godt at tage højde for inden du træffer dit valg.

– Gummi/silikone er det mest traditionelle og er et nemt valg, da det som udgangspunkt er fleksibelt og derved passer til de fleste penis størrelser. Det er let at rengøre og nemt at få på.

Læder penisringe er også super komfortable og er som udgangspunkt justerbare. Det er det eksklusive valg, der giver noget råt og lækkert, som du ikke får fra de øvrige materialer. Dog er rengøring/pleje lidt mere besværlig.

Metal penisringe er også et råt valg, men er som udgangspunkt ikke justerbare. Dog kan det give mere intensitet end du kan opleve med de andre fleksible materialer, og derfor kan du opnå en helt anden form for hårdhed/erektion med dette materiale. Desuden kan man eksperimentere med temperaturer med metal (fra køleskabstemperatur til ekstra varm), hvilket giver en helt anden dimension af stimulering.

Hvordan bruger man en pikring?

Det er som udgangspunkt ganske enkelt – de simple elastiske pikringe trækkes ned over enten pikken eller ved roden af pikken og testikler, og giver derfra en god stramning, som både kan forlænge erektionen og gøre den hårdere.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping