0

Anal vibrator

For dem der er nye indenfor anal leg, virker en anal vibrator måske en smule skræmmende. Men det er i virkeligheden en af de nemme måder at starte op på, da vibrationerne giver det ekstra, som man ikke får ud af et normalt butt plug. Man kan starte ud med anal vibratorer i den mindre ende, så følelsen af at få den op, ikke bliver så voldsom i starten. Et godt tip – husk rigeligt med glidecreme.

Anal stimulering for bedre orgasmer

Det er ikke nogen hemmlighed at anus er et godt sted at begynde, hvis man ønsker endnu mere stimulering og endnu mere intense orgasmer. Hele anal muskulaturen er fyldt med nerveender, der kan give skønne fornemmelser hvad enten man er til en lillefinger eller en dildo. Det gælder både for kvinder og mænd. Dog har manden den ekstra fordel, at prostata også sidder i dette område. Det gør det ekstra sjovt for manden at få stimuleret lige netop her.

Prostata massage med en anal vibrator

En anal vibrator er det perfekte værktøj til at stimulere mandens prostata. For at gøre det nemmere ved fx solo leg, er en anal vibrator en ultimativ løsning til at give en skøn omgang prostata massage, uden at man behøver at anstrenge sig for meget. Der findes flere forskellige typer anal vibratorer, der enten er målrettet mod prostata, ved at have en buning eller udbulning, der fokuserer på stimulering af prostata.

Som mand vil det helt sikkert være anbefalelsesværdigt at gå efter en anal vibrator, der netop har fokus på anal prostata massage. Det giver den mest intense oplevelse, og vil intensivere enhver orgasme.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping