0

Levering & fragt

Vi gør alt hvad vi kan, for at du får din ordre så hurtigt som muligt. Det er muligt at se den estimerede leveringstid ved hvert enkelt produkt. Leveringstiden vil kunne variere alt efter lagerbeholdning, leverandørernes lager samt varer, der specialproduceres til Unique Play ApS. Kundeservice vil i videst muligt omfang holde dig løbende underrettet, hvis der skulle være varer i din bestilling, som ikke er på lager i forhold til den forventede leveringstid.

Du vil modtage en bekræftelse af din ordre pr. E-mail, når vi modtager din ordre. Modtager du ikke denne, beder vi dig tjekke din SPAM-folder i dit emailsystem. Kan du ikke se e-mailen her, kan du kontakte kundeservice på telefon nr. 42950666 alle hverdage mellem 8 og 17 eller pr. E-mail til info@uniqueplay.dk . Her sidder glade kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe dig med din ordre. En henvendelse til kundeservice bedes gjort af den, der har lagt ordren og du bedes have email-adressen, telefonnummer eller det navn, ordren er lagt i klar.

Du kan selv vælge hvilken forsendelsesmetode du ønsker når du afslutter din ordre. Vi samarbejder med GLS – vores normale leveringstid er 1-2 hverdage.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping