0

Strap on dildo og harness seletøj

Seletøj med strap-on til pegging er et fantastisk stykke sexlegetøj at hive ind i sit sexliv, til rollespil- og dominanslege. For der er mange der fantaserer om enten at kunne være den der tager- eller blive penetreret med en påspændingsdildo i en flot og funktionel sele.

Vores udvalg af harnesses, strap-on’s og seletøj er nøje udvalgt ud fra materialer og funktionalitet, så det både rummer seler til forskellige kropstyper, og ønsker til materialer som f.eks. lækker læder, gummi eller tekstil.

Strap on dildoens design og funktionalitet

Designet at seletøjet er vigtigt, for en harness skal være behagelig at at have på. Og så har vi valgt både harnesses der indeholder en vibrator til bæreren for at stimulere klitoris under akten, og harnesses med plads til flere dildoer ad gangen, så de der drømmer om dobbeltpenetration kan være få opfyldt deres fantasier.

Tips til leg med strap on dildo

Vi har skrevet en grundig guide til dig der skal til at vælge hvilken type af seletøj og strap on, der passer til dine behov. Men til dig der har brug for et hurtigt overblik, kan du læse videre her.

Det er vigtigt at seletøjet sidder rigtigt og at påspændingsdildoen sidder godt fast. Derfor kan alle vores seletøj justeres via bæltefunktion eller med velcro, så den bliver siddende og er super behagelig at have på, uanset kropsfacon.

Der er mange forskellige typer af dildoer til at eksperimentere med pegging med, både i størrelse, materiale og udforming. Fælles for dem alle er, at de er udstyret med en flad bund, så de sidder godt fast i seletøjet og føles som en forlængelse af bærerens krop.

Vi anbefaler at man bruger en god glidecreme, evt. en lube shooter og at man starter med små størrelser, især hvis I skal eksperimentere med pegging, som er penetration i endetarmen. Vores udvalg dækker over hele sæt, hvor man kan arbejde sig op i størrelsen, særligt kurvede dildoer der er designet til at stimulere prostata og både naturtro og ekstreme størrelser.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping