0

Masker & huer til BDSM

En fetish maske eller hue eller et blindfold er et utrolig simpelt men meget effektivt tilbehør. Det er et must-have for dem der er vilde med fræk BDSM sex, men kan også sagtens puste nyt liv i et trivielt sexliv. Hvis du er nybegynder indenfor BDSM er det også et perfekt sted at starte. Et blindfold er et meget blidt sted at starte. Masker som dækker ansigt og øjne gør det lidt mere udfordrende. Hvis man ønsker et lidt hårdere look, kunne man måske vælge en maske i læder eller en hue/hætte i spandex.

 

I BDSM bruges masken som regel i leg om dominans og underkastelse. Den underkastede blindfoldes tit og fikseres med forskelligt bondage udstyr. Dette gøres for at understrege den dominante partners overlegenhed og kontrol.

 

Fetish masken har dog mere end bare symbolsk betydning. Den kan også fratage dig eller din partner synet. Når du har øjnene dækket til, vil alle dine andre sanser blive skærpet, især følesansen. Selv små berøringer vil virke mere intense for dig. Derfor er det et perfekt tilbehør til pirrende sanselege. Det skaber en stor spænding hos den, der bærer masken eller huen, når man ikke ved hvad der venter. Er det mon et blidt kærtegn, et lille rap med hånden eller et hårdt smæk med pisken? Hvis du er den dominante i et forhold, vil det også være frækt for dig, at din underdanige partner ikke kan se hvad du laver.

 

Er I til kinky dyrerollespilslege vil f.eks. en hunde- eller kattemaske være perfekt. Leg at en af jer er kæledyret, som skal passes og plejes og måske have skæld ud, hvis det ikke hører efter. Kun jeres fantasi sætter grænsen for legen.

 

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping