0

Begynder BDSM og Bondage sæt med 11 dele og guide

DKK 379,00

 • BDSM- og bondagesæt med 10 dele til begyndere
 • Kommer med en guide til god BDSM praksis og hvordan delene kan bruges i en seance
 • Alle dele er justerbare, bløde og sikre at bruge
 • Indeholder dele til både bondage, fiksering, pirrings- og sanseleg og slag
 • Fås både i sort og sort med lyserøde detaljer.
Sort
Lyserød
Ryd

Drømmer I om at kaste jer ud i at eksperimentere med BDSM og vil I prøve forskelligt udstyr til jeres leg med underkastelse og dominans, får I her et godt begynder sæt med 11 dele til en rigtig god pris. Med sættet medfølger en guide til, hvordan man får en god start med BDSM og bondage og hvordan I kan sætte produkterne i spil. Alle produkterne er udvalgt efter funktion og komfort, så de er lette og sikre at gå til.

Sættet indeholder:

 1. En guide til begynder BDSM praksis og hvordan I kan tage sættet i brug
 2. Et blindfold med elastik til at blænde den underkastede og skærpe sanserne under forspil, pirringslege, slag eller samleje.
 3. Et halsbånd med polstring i blødt foer i kunstpels og D-ring til at sætte kæder eller reb i. Halsbåndet er justerbart og let at åbne og lukke, uden at det falder af. Omkredsen er 39,5 – 52,5 cm i diameter
 4. Manchetter til håndleddene med blødt foer i kunstpels, D-ringe og karabinhager til at fiksere den underkastede. Der medfølger en lille kæde, så man kan låse hænderne sammen. Lette at justere i størrelsen- 18,5 – 32,5 cm i diameter i omkreds
 5. Manchetter til anklerne polstret med blødt foer i kunstpels. D-ring til at sætte den medfølgende kæde eller reb i. Halsbåndet er justerbart og let at åbne og lukke, uden at det falder af. 24 – 39, 5 cm i omkreds
 6. Et hogtie med karabinhager. Hogtie stroppen kan bruges til at binde din partners fødder og hænder på ryggen eller foran brystet, så i kan udforske forskellige, kinky fikseringer.
 7. Et gag ball med huller, så den underkastede kan trække vejret, men ikke tale. En gag ball aktiverer savlerefleksen, som mange dominante finder visuelt stimulerende. Ball gaggen er behagelig i siderne og remmen kan justeres, så den passer de fleste hovedstørrelser. Størrelse: op til 60 cm i diameter
 8. Et bondagereb i blød bomuld, der ikke laver mærker eller skarver i huden. De 5 meter giver mulighed for at kaste sig ud i japanske bondageteknikker og kan let bruges sammen med f.eks. manchetterne.
 9. Brystklemmer med bjælder. De har brede klemflader, så de er perfekte til begyndere der vil lege med brystvorte stimulans, før de kaster sig ud i leg med smerte. Kan let justeres til mere intense klem med den lette skruefunktion. Vil man ikke lege med bjælderne kan de let afmonteres.
 10. En hundesnor med karabinhage der kan sættes fast i halsbåndet, så slaven ikke kan gå nogle steder. Længde: 92 cm
 11. En flogger til opvarming og til at øve slag med. Floggeren giver en overfladisk smerte, der som navnet antyder varmer huden op og også kan bruges på de intime dele.
 12. En pirringsfjer til sanseleg. Føles især pirrende, når den underkastede ikke kan se p.g.a. en blindfold eller hvis den der bliver pirret er nødt til at undertrykke sin reaktion, imens de er bundet fast.

Specifikationer

 • Materiale: Nylon, bomuld, kunstpels, fjer, plastik og metal
 • Bondagesættet indeholder 11 dele der kan bruges sammen og hver for sig
 • Guide til BDSM medfølger

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping