0

Brystvorte sugekopper

Brystvorter er hos både mænd og kvinder en erogen zone, der kan virke yderst seksuelt stimulerende. Berøring af brystvorterne kan derfor vække sexlysten hos mange. Blodgennemstrømningen i brystvorterne øges, når man har lyst til sex.

Øg følsomheden i brystvorterne

Brystvorte sugekopper gør brystvorterne større og mere følsomme end normalt. Brystvorterne hæver, så der er mere at lege med og sutte på.

Sugekopperne skaber øget blodgennemstrømning og dermed øget følsomhed i dine brystvorter. Blodet løber ud i brystvorterne og skaber en brusende fornemmelse og varmer dem op. Det kan virke stærkt tilfredsstillende at se sine egne eller sin partners brystvorter vokse sig store og svulme op.

Smør eventuelt godt med glidecreme på, så sugekoppen slutter tæt til, og du vil opnå en god vakuumeffekt. Husk, hvis du suger for meget eller for længe, kan det resultere i for meget smerte, så hold øje med din partners signaler. Hvis det er dig selv du leger med, så giver det nok sig selv, at du stopper inden det gør ondt.

Når du først har fået blodet ud i brystvorterne kan du desuden supplere op med fx brystklemmer. De vil give ekstra meget smerte, når du påsætter dem lige efter du har suget blodet ud i dine brystvorter.

Stimulering af brystvorterne

Det er forskelligt fra person til person hvor stor følsomheden er i brystvorterne. Under sex er det også forskelligt hvordan og hvor meget, man har lyst til at blive berørt på brystvorterne. Brystvorterne er for de fleste kvinder en meget følsom erogen zone. Det virker som om, at mænds brystvorter er mindre følsomme, men der er ingen tvivl om, at det hos mænd også er en erogen zone. Mange mænd har slet ikke opdaget, at deres brystvorter kan blive stive, som kvinders, ved stimulation.

Skønheden ved brystvorter er, at man kan lege med dem på rigtig mange forskellige måder. Hvis man samtidig stimulerer andre erogene områder (f.eks. klitoris eller testiklerne), kan man gøre nydelsen endnu bedre. Ifølge forskning er der for kvinder en tydelig forbindelse mellem klitoris og brystvorter. Under klitorisstimulering aktiveres den samme del af hjernen, som reagerer på stimulering af brystvorterne. Når man kombinerer de to ting, kan effekten forstærkes. Resultatet er en mere intens orgasme, som indfinder sig hurtigere.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping