0

Sexlegetøj til mænd

Indenfor sexlegetøjets verden er der sket en forandring. For før i tiden var der ikke det store fokus på at udvikle højkvalitetsprodukter til mandens nydelse. Heldigvis er der flere der har fået øjnene op for mulighederne og udvikler teknologi og produkter der kæler for mænds sanser, både når de skal onanere og når de er sammen med en partner.

Da det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse med produkterne, sørger vi for altid at vælge legetøj i kvalitetsmaterialer der skal sikre, at du får en fræk, pirrende og sikker oplevelse med at bruge dem, uanset om der er tale om fleshlights, penisringe, penis vibratorer eller legetøj til at stimulere de erogene zoner i anus.

Vi ved, at det kan virke en smule uoverskueligt at skabe sig et overblik over de forskellige sexlegetøj til mænd, derfor forsøger vi at fortælle lidt om de forskellige kategorier af legetøj til solo-sex og sex med en partner.

Hvis du er tvivl om hvad du skal vælge, eller har spørgsmål til produkterne, så tag endelig fat i vores kundeservice i mellem kl. 10 og 17, som er klar til at hjælpe dig godt på vej.

Penisringe og penisforlængere

Mange ved det slet ikke, men en penisring kan, udover at forlænge erektionen og gøre penis mere hård, give en meget mere intens stimulation ved samleje og onani. Nogle foretrækker at bruge dem ved roden af penis, mens andre foretrækker at bruge dem til at klemme om testiklerne, mens andre kan lide at bruge dem begge steder.

I vores udvalg af penisringe finder du både de klassiske, elastiske donut-penisringe i silikone eller lækkert læder og metal og de justerbare penisringe, hvor du selv kan bestemme, hvor stramt klemmet skal være.

Penisforlængere- og pumper

En penisforlænger er til manden, der gerne vil fylde din partner endnu mere ud og som gerne vil forlænge sin erektion og tiden inden klimaks med den barriere, som en en penisforlænger naturligt giver. Vores penisforlængere har forskellige længder og udseende og er lavet i højkvalitetsgummi.

Til manden der gerne vil udvide volumen på pikken eller testiklerne, øge blodtilførslen via vakuum og forlænge erektionen, har vi et udvalg af forskellige pumper og cylindre, så han kan finde præcis den penispumpe der passer til hans behov.

Onaniprodukter

Fleshlights, penis- og analvibratorer og masser af god glidecreme. Det er for mange mænd opskriften på en intens og lækker onanisession.

Vores udvalg af fleshlights er særligt udvalgt efter at kunne tilbyde en så tilpasset oplevelse som muligt: Materialevalget, blødhed/hårdhed, designet af stimulationsriller og dupper på indersiden og hvor lette de er at rengøre.

Og det gælder også vores udvalg til anal stimulation, der strækker sig over hele sortimentet fra buttplugs i varierende størrelser, til analvibratorer der kan ramme det mandlige G-punkt nær prostata.

Fælles for onaniprodukterne er, at de fungerer allerbedst med en god glidecreme, der er passer til det det legetøj man bruger, så man får den allerbedste onanisession eller pirringsession med en partner.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping