Sounds & dillators

Giv manden i dit liv en orgasme lignende fornemmelse. Urinrøret er det sted på menneskekroppen, der er omgivet af allerflest følsomme nerver. Stimulér dem og giv ham eller hende en helt speciel følelse af ydmyghed men også lyst. Opdag en helt ny verden, hvor lysten er det centrale men også det at turde springet og prøve noget helt nyt – som kan vise sig at være meget bedre, end man skulle tro.

Husk altid at benytte steril glidecreme. Det er meget vigtigt at sounds selv dykker på plads i urinrøret, ellers kan du ødelægge muskulaturen. Rengør først pikken inden brug og steriliser sound eller kateter. Brug evt. handsker. Intim hygiejne er utroligt vigtig. Brug rigeligt med glidecreme – så undgår du rifter i urinrøret, der for nogle skal behandles hos lægen.

Brugen af sounds er på eget ansvar.
Læs min guide til urinrørsleg med katetre, sounds og urinrørsvibrator her

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.