0

Brystvorte stimulering & vakuum legetøj

Hos både mænd og kvinder er brystvorter en erogen zone, der kan være stærkt seksuelt pirrende. Derfor kan sexlysten hos nogle vækkes ved, at man bliver berørt på brystvorterne. Blodgennemstrømningen i brystvorterne øges, når man føler seksuel lyst.

Følsomheden i brystvorterne er forskellig fra person til person, og det er forskelligt hvordan og hvor meget man kan have lyst til at blive berørt på brystvorterne under sex. For de fleste kvinder er brystvorterne en meget følsom erogen zone. Mænds brystvorter synes mindre følsomme, men der er ingen tvivl om, at også mænds brystvorter er erogene zoner. Mange mænd har slet ikke observeret, at deres brystvorter kan rejse sig som kvinders ved stimulation.

Det skønne ved brystvorter er (hvis man kan lide at blive stimuleret på den måde), at der findes rigtig mange måder at lege med dem på. Hvis man kombinerer det med stimulering af andre erogene områder (f.eks. klitoris eller testiklerne) kan man øge nydelsen. Forskning viser, at for kvinder er der en tydelig forbindelse mellem klitoris og brystvorter. Den del af hjernen, der aktiveres under klitorisstimulering er den samme, som reagerer på stimulering af brystvorterne. Når man kombinerer de to, kan man forstærke effekten. Resultatet er, at man kommer hurtigere og mere intenst.

Brystklemmer og den gode smerte

Nogle mennesker har utroligt følsomme brystvorter og selv blid berøring kan gøre ondt. Husk derfor lige at tjekke med din partner, før du kaster dig ud i det.

Brystklemmer holder blodet ude fra brystvorterne og gør dem derfor mere følsomme. Når brystvorterne er godt følsomme af klemmerne kan man bruge fjer, isterninger og andre uskadelige ting til at frembringe smerte, lidelse og glæde hos sin partner. Når man fjerner klemmerne, vil det give en intens følelse, fordi blodet strømmer tilbage igen. Når man skal vælge brystklemmer skal man huske på at jo mindre klemfladen er jo mere intens er smerten.

Brystklemmer kan bruges mange andre steder end på brysterne. Lad fantasien råde og prøv dem f.eks. på skamlæber, klitoris eller testikler.

Ekstra følsomhed med vakuum legetøj

Vakuum sexlegetøj skaber øget blodgennemstrømning og dermed øget følsomhed i de berørte områder. Blodet løber hen til de udsatte områder og skaber brusende fornemmelser og varmer området op. Rent visuelt er det også stærkt tilfredsstillende at se sine egne eller sin partners brystvorter og andre sensitive kropsdele vokse sig store og svulme op. Smør godt med glidecreme, så vil pumpen slutte bedre til og du vil opnå en bedre vakuumeffekt. Husk at du kan skabe for meget smerte ved at pumpe for meget, så hold øje med din partners signaler. Hvis det er dig selv du leger med, så giver det nok sig selv, at du stopper inden det gør ondt.

En brystvortepumpe gør brystvorterne større og meget mere følsomme end normalt. Brystvorterne hæver, så der er mere at sutte på og lege med.

Sugekopper og penis pumper

Udover brystvortepumpen findes der vakuum sexlegetøj og sugekopper særligt indrettet til forskellige dele af kroppen, f.eks. hele bryster, klitoris, anus, vulva og naturligvis penis. Penispumper gør selvfølgelig penis mere følsom, men giver også en større og mere langtidsholdbar erektion.

Penispumpen er et produkt, som kan hjælpe dig på flere forskellige måder. Ved at bruge en penispumpe kan du opnå en forstørrelse af penis, både i længden og i omkredsen. Hvis du har problemer med at opnå og holde penis erigeret er penispumpen også en god idé. Den hjælper nemlig ved at forstærke blodtilførslen til penis, hvilket gør at du nemmere får rejsning og kan holde den i længere tid.

Når penispumpen fjernes kan man sætte en penisring på skaftet ved roden af penis. Dette vil forhindre blodet i at strømme tilbage og penis vil forblive stiv.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping