Brystklemmer med lås – Tit Locks

DKK 449,00

– Ekstra solide brystklemmer

– Med kæde og låseknap

– Aftagelige gummi-beskyttere

– Kraftigere smerte

På lager

Varenummer (SKU): 726216 Kategorier: ,
Beskrivelse

Hvis man skal være helt sikker på at slaven ikke taber sine brystdekorationer, skal man vælge disse klemmer. De kan nemlig låses fast med låseknapper. Dette skaber endnu mere pres end normalt, så klemmerne er ikke for slaver med alt for sarte brystvorter. De kan naturligvis sættes fast alle mulige andre steder også. De er eksempelvis oplagte at sætte fast på en kvindes ydre kønslæber.

Klemmerne er forbundet med en kæde, som man kan hænge lodder i, eller forbinde med andre dele af en fuld-bondage – fx et gag – eller bare trække slaven rundt i, vedkommende skal nok følge med! S

elve klemmehovederne er udstyret med gummibeskyttere, der tager af for det værste pres. Disse kan let tages af, hvis man virkelig er i ondskabsfuldt humør. Og det hænder jo …

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brystklemmer med lås – Tit Locks”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.