0
Seneste indlæg
Kategorier
Brystklemmer - brystvorte med klemme

Sådan vælger og bruger I brystklemmer – brystklemme guide

Guides

Brystvorterne er noget af det mest følsomme på kroppen. Når du fryser eller bliver erotisk opstemt, vil brystvorterne blive stive og endnu mere følsomme end ellers. En kunde skrev på chatten og var ganske enkelt møg forvirret over hele udvalget i brystklemmer. For hvad skal du I det hele taget vælge? – Jeg lovede at skrive en guide, så du får bedre mulighed for, at vælge de brystklemmer, der passer dig allerbedst.

At vælge brystklemmer – det skal du være opmærksom på, før du shopper

Brystklemmer er ikke bare brystklemmer. Nogle gør mere nuller naller. Andre giver en let smerte, der føles intens på en mere overkommelig – og fræk måde. Det handler om din smertetærskel, om din erfaring med sm leg og hvad klemmerne helt konkret skal bruges til. Er du smertepatient, vil du helt sikkert have en meget større smertetærskel end en person, der ikke er vant til smerte. Lige sådan er det, hvis du har leget med SM mange gange før. Du skal lige tillægge, at smerte også føles forskelligt, alt efter hvor på kroppen klemmerne bruges. – For det er de færreste, der holder sig til kun at bruge brystklemmerne på brystvorterne. De prøver dem også andre steder, såsom skamlæber, mellemkød, klitoris, testiklerne – kun fantasien sætter grænserne.

Du skal helt konkret have tænkt igennem:

  1. Hvad er min erfaring med smerte? Tænder jeg på det, er jeg vant til det mm.
  2. Hvor meget har jeg eksperimenteret med SM?
  3. Skal brystklemmerne bruges andre steder, end kun på brystvorterne?
  4. Kan jeg tåle meget smerte i legen? – Går jeg i panik?

Det er ikke alt, du kan vide med hundrede procents sikkerhed før du har klemmerne i hånden og har prøvet dem. Du kan have gjort dig tankerne før og det kan hjælpe mig med at vejlede dig, så du får den bedst mulige oplevelse.

Og så videre til lidt brystklemme-teori. Når du skal vælge dine klemmer, gælder det også at:

Årsagen til, at brystklemmer giver smerte er, at blodet holdes ude af området med klemmen. Når blodet strømmer ind i området igen, efter at klemmen er fjernet, vil man ud over smerten have opnået større følsomhed ved hjælp af øget blodgennemstrømning.

…samt:

Des mindre klemflade, des mere intens smerte

Altså jo større selve pladen, der rammer huden på klemmerne er, des nemmere er smerten at udholde og tænde på. Det er derfor ikke sikkert, at det er de klemmer, der ser allermest fancy ud, som er de bedste for dig.

Det er skide hamrendes ærgeligt, at have købt brystklemmer i dyre domme, som du kunne have sparet dig selv ventetiden og længslen efter at prøve dem, for derefter at råbe ”Av for fanden…!”, lægge dem over i hjørnet og aldrig bruge dem igen. Det er ikke det der er meningen. Det kan afværges og afhjælpes og..

Nej det er ikke dig, den er gal med, hvis du bare ikke kan holde dine brystklemmer ud. Det kan  være du har købt nogle, der bare er meget mere intense, end du er klar til.

Jeg kan ikke redde dig helt fra fejlkøb, men jeg kan gøre et forsøg.

Brystklemmer er ikke bare brystklemmer – multi funktion og hvabehar’…

Markedet bugner af brystklemmer i flere forskellige designs og med mange muligheder. De har dog et og samme formål. At give dig stimulation med smerte og efterfølgende mere følsomme brystvorter. Der findes klemmer med træk, med drejefunktion, specielt til piercinger og hvad ved jeg. Når du skal købe dine første brystklemmer, er det du imidlertid har behov for, et par gode klemmer, som du kan stole på. Du har ikke behov for flere forskellige funktioner at holde styr på. Keep it simple, det gør det også nemmere for den dominante, som i forvejen har nok at se til med at have overblik og styr på dig som underkastet.

Det der er vigtigt, hvis du skal bruge et sæt nye brystklemmer og du er ny i legen med dem er, at de har en stor klemflade og samtidig er nemme at justere.

Gode brystklemmer til begyndere

Justerbare klemmer med kæde. C-klemmerne er særligt gode til skamlæber og til de, der gerne vil kunne justere ned til mindste klem.

Justerbare klemmer med stor klemflade
C-klemmerne er justerbare og nemme at bruge – både for dig som er dominant, men også for dig som er underkastet. Kæden gør, at du kan sætte vægt og dermed træk på – men hold dig til basis funktionerne i starten.
Også rigtig gode til skamlæber. Se de justerbare c-klemmer her 

Drejeklemmer på kæde - Forskellige farver-Sort-0

Endnu et sæt justerbare klemmer – dog med gummi belægning..

Undgå at klemmerne let falder af med gummibelægningen. De justerbare drejeklemmer har en lidt mindre klemflade, men de er også velegnet til dig, som ikke har prøvet brystklemmer før. De kan nemlig let justeres.. Se de justerbare drejeklemmer

Klemmer med klokke-0

Skal det være en god oplevelse – men også en sjov en’?

Brystklemmerne til den dominante, der vil kunne høre hvor hans underkastede befinder sig. Du justerer klemmets intensitet ved at køre ringen, der findes på klemfladerne længst nede mod klokkerne, op mod selve brystvorten. Super søde klemmer, som giver lidt humor i legen. Se klemmer med klokke 

Jeg er til smerte – hvor er brystklemmerne til mig…?

Det er lidt nemmere at finde brystklemmer, som rent faktisk kan give en frygtelig masse smerte. Husk nu ikke at tage munden for fuld. At have leget med smerte er en ting – men i brystvorterne er smerten ofte meget mere intens. Just saying.

Jeg har selvfølgelig også klemmer til dig, der kan tage en god, intens smerte på brystvorterne.

Intense brystklemmer med smerte

De japanske brystklemmer er nogle af de mest solgte. De er med i talrige SM film og de ser meget uskyldige ud. Lige så uskyldige som de ser ud, lige så lidt søde er de. Brystklemmerne giver et meget intenst klem, de har en lille klemflade og vil du have lidt ekstra krydderi, ja så klemmer de mere og mere des mere der trækkes i kæden. Se de japanske brystklemmer

Diskrete brystklemmer fra Master Series

Endnu et eksempel på brystklemmer, der ser meget uskyldige ud. Magnus Magnetic Orbs er i virkeligheden to meget kraftige magneter. Intim klemmerne kan bruges rundt på kroppen og de giver en meget kraftig smerte. Anbefales absolut kun til de, der er rutinerede med brystklemmer. Se Magnus Magnetic Orbs intense brystklemmer


Brystklemmer med lås - Tit Locks

Brystklemmerne Tit locks er blandt andet brugt i Insex.com’s næsten klassiske, hardcore SM film. De har en lille klemflade og kan låses når de er påsat brystvorterne. Den flap, du kan se gå op på billedet, vippes blot ned på brystklemmen.

Meget intense klemmer, som absolut kræver erfaring. Se Tit Locks
Sidder du stadig tilbage med spørgsmålet om valget af brystklemmer, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 429 50 666 i åbningstiden eller på supportchatten.

Har du nogle gode forslag til gode brystklemmer eller gode oplevelser med brystklemmer, er du mere end velkommen til at dele dem i kommentarsporet.

Ét svar til “Sådan vælger og bruger I brystklemmer – brystklemme guide”

  1. Thomas siger:

    Hej:) Tak for en super god beskrivelse af forskellige brystklemmer..👍💪 er der nogen tids begrænsning ? Lukker de af for blodet så det kan give varige skader hvis de sider over længere tid? Og i så fald hvor lang tid Max må de side?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping