0

Sexlegetøj

Dyk ned i vores store sortiment af sexlegetøj, der dækker enhver lyst og fantasi. Det rigtige stykke legetøj kan hjælpe dig med at udforske nydelse på egen hånd, eller tilføre det ekstra krydderi, som gør den store forskel i jeres fælles eventyr.

Udforsk vores sexshop kategorier med underkategorier med sexlegetøj for at finde præcis det du søger, eller lad dig inspirere af vores BDSM blog. Kategorien sexlegetøj dækker over sexlegetøj til kvinder, sexlegetøj til mænd, dildoer, vibratorer, anal legetøj og endelig kategorien tilbehør, hvor du finder alle de perfekte glidecremer og massageolier, til at optimere brugen af legetøjet.

Hos Unique Play er vi vilde med sex i alle afskygninger, og derfor kan du også finde et stort udvalg af alt hvad hjertet begærer –  uanset om det er en fjerpen eller gabestok, kan du finde dit næste musthave her.

Sexlegetøj til kvinder og mænd

Opdag din næste orgasme med det helt rette sexlegetøj. Er du på udkig efter sexlegetøj til kvinder, så klik dig videre til G-punktsvibratorer, rabbitvibratorer eller dildoer i alskens farver og designs .

Søger du efter det næste stykke sexlegetøj til mænd, har vi også alt du kan tænke dig af onaniprodukter, penisringe og prostata vibratorer.

Alle vores varer er i høj kvalitet og er blevet testet, så vi er sikre på, at de varer du køber her hos os bliver en succes i soveværelset.

Bedste sexlegetøj til par

Uanset fortegn, så er det skønt for ethvert par at udforske hinanden og mødes i en forførende leg med sexlegetøj. Lær hinanden at kende gennem altopslugende nydelse, pirrende smerte, rollespil og alt det i sammen er nysgerrige på.

Nyd forførende sanselege med blindfold og silkeblødt forspil, eller udlev jeres fantasier om dominans og underkastelse. Find manchetter og håndjern, et stort sortiment af glidecremer og massageolie og skab et intimt rum, som i har lyst til at forsvinde i sammen.

Sexlegetøj til par fås som både par vibratorer, dildoer og dobbelt dildoer, der kan give begge parter nydelse fra start til slut.

Anal sexlegetøj

Drømmer du om at udforske nydelsesfuld analsex? Så find alt hvad du skal bruge til anal sex med sexlegetøj, men også det anale samleje. Anal stimulering kan være lækkert for både mænd og kvinder, det kræver blot, at i har det rette sexlegetøj og den fornødne viden for at komme i gang. Begge dele kan vi hjælpe med. Er du nysgerrig på at vide mere inden du går i gang, så læs med her på vores inspirationsblog, og når du har fundet frem til, hvad der tænder dig, kan du finde buttplugs, anal vibratorer og meget mere i kategorien med anal sexlegetøj.

Lad dine lyster føre dig rundt i vores erotiske univers og udforsk frække fantasier og intim nydelse. Vi lover sexlegetøj af god kvalitet, god kundeservice, hurtig levering og diskret forsendelse. Den fantastiske sex sørger i selv for, men vi vil mene at når du er her, er du allerede godt igang. Vi ønsker dig god fornøjelse med at finde dit næste stykke sexlegetøj.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping