0

Thai pain sticks

kr. 349,00

Ved at klemme, nulre og gnubbe brystvorterne, bliver de mere følsomme. Klemmer man med disse thai pain sticks giver man et vedvarende klem, som når de aftages gør, at du let kan give din partner en speciel fornemmelse ved at slikke på dennes brystvorter. Utroligt pirrende, intenst og specielt.

– Kan bruges både på brystvorter og skamlæber

På lager

Varenummer (SKU): 813671 Kategorier: , , ,

Disse stålwirer med elastikker på giver et godt og intenst klem. Jo mere du ruller elastikkerne tættere på hinanden, jo mere intenst bliver klemmet.

Thaierne er på verdensplan nogle af de bedste til at opfinde smarte tortur redskaber. Disse stål pinde er dog fremstillet i tyskland – men thai modellen er her lavet i stål, således at du får en god kvalitet.

Put brystvorten ind gennem de to stålwirer. For at intensivere smerten rulles de to elastikker tættere og tættere på hinanden.

Sælges i par af to sæt sticks – således at der er en til hver vorte.

Specifikationer:

  • Længde: 20cm
  • Fremstillet af rustfrit stål og gummi
  • Sælges i par (2 stk.)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping