0

Brystpresse af stål

DKK 1.495,00

– Brutal brystpresse
– Supernem at bruge
– Ekstremt holdbar

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 443144 Kategorier: ,

Tænder du på industrielt design og torturinstrumenter? Nyder du at mase og presse din subs bryster? Elsker du bare godt isenkram? Er indviklet Kinbaku-bondage ikke impulsivt nok til dig? Vi har den perfekte brystpresse til dig!

Brystpressen er bygget som en ramme af rustfrit stål, der spændes rundt om offeret med en gummiforet stålbøjle. Bøjlen kan indstilles efter størrelse og passer et bredt spektrum af kroppe. Selve pressen er på én gang klassisk og moderne. Den er udformet som en stor skruetvinge med to lange tværgående gevindbolte. Jo længere ned boltene skrues, des mere pres kommer der på brysterne.

Pressens design er koldt og nærmest futuritisk, og har en vidunderligt dehumaniserende visuel effekt. Hullerne i pressens kæber er lavet for at gøre den lettere – den vejer dog stadig omkring et kilo! – men de kan også anvendes som øjer til fastspænding. Brystpressen er åben fortil, så man kan gøre torturen endnu mere voldsom med brystvorteklemmer.

Alt i alt er dette monstrum en fantastisk tilføjelse til enhver brystfetichists torturkammer!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping