Floggere til BDSM

Hvad er floggere og hvad bruges de til?

Floggere er en type af pisk, der består af et håndtag og et bundt af snerter, der kan være fremstillet i forskellige materialer. Det er som regel læder, ruskind, gummi eller latex, der alle giver forskellige oplevelser under brug.

Floggere (på engelsk kaldt floggers) bliver som oftest brugt til opvarmning og af begyndere, da de kan give nogle lette slag, der varmer huden op. De er dog ikke kun egnede til det, da visse floggere også har en vis tyngde, der kan give dybe slag, hvis man ønsker det.

Kan floggers bruges til hardcore BDSM seancer?

Det korte svar – ja! Naturligvis kan de det. Der er et hav af forskellige floggers at vælge mellem på markedet og de fleste har noget forskelligt at tilbyde. De fleste er desværre fremstillet i tarvelig kvalitet, lavet af imiteret læder eller plastik, som mest er velegnede til begyndere, der bare vil prøve det af.

Vi har forsøgt at samle et udvalg af floggers, der afspejler flere forskellige typer leg. Vi har nogle der er designede primært til opvarmning og andre tunge og knyttede floggers, der er lavet til hårde BDSM sessions.

Find den rigtige flogger

Det er ikke altid let at finde slagredskaber, så derfor vil vi gerne hjælpe dig på vej. Her har du nogle grundlæggende tip til, hvordan du finder den perfekte flogger til dig.

Er du bare nysgerrig

… så tag et kig på vores små gummi floggere eller intimpiskene, der er mindre end de normale floggere, men har samme funktion. De er som udgangspunkt lette og relativt uskyldige, da de ikke kan give særligt hårde slag. Dog er de kraftige nok til at give et svirpende slag, der kan mærkes. Her er der ingen risiko for blå mærker og rifter i huden.

Leder du efter en flogger til opvarmning

… så kig efter dem der er lavet af bløde materialer så som ruskind. Jo lettere de er, jo blidere slag giver de. Floggere med brede snerter fordeler styrken i slaget over et større areal og giver derfor overfladisk smerte, der varmer huden op.

En god mellem flogger

Til dig der allerede har udforsket flogger-universet med diverse begynderprodukter, bør kigge i retning af kvalitets floggere lavet af læder, ruskind eller grovere materialer. Det er en bred kategori, hvorfor man netop bør være ekstra varsom, da der er et enormt marked for dårlige redskaber i netop denne kategori.

Kig på floggere så som vores India floggere, The caretaker eller vores floggere med knyttede haler af hestehår. De er alle gode bud på kvalitetsprodukter, hvor du trygt kan gå skridtet videre indenfor flogger-universet.

Søger du en hård flogger

… så ved du nok allerede hvad du leder efter. En flogger fremstillet af hårde materialer, som har tyndere snerter, slår hårdt og brænder ekstra meget i huden. Der kan også være tale om knyttede floggere, der kan være fremstillet i forskellige materialer – her er det den knyttede effekt der giver tunge hårde slag, der borer sig ned i de øverste hudlag ved kraftige slag.

 

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.