0

Bollemaskiner

En bollemaskine eller sexmaskine er et mekanisk apparat som kan bruges til at opnå seksuel tilfredsstillelse uden en partner, der skal gøre det hårde arbejde. Maskinen har en motor, der gør at den kan blive ved og ved uden at blive træt. Den har ikke brug for pauser – så her bestemmer du selv hvor længe du holder ud. Bollemaskiner er meget populære da de kan arbejde meget hurtigere end en partner af kød og blod.

Sexmaskiner bliver ved og ved

Mange sexmaskiner er lavet så både kvinder og mænd kan få stor fornøjelse ud af dem. Du kan bruge sexmaskinen sammen med en partner, hvis du vil lade partneren tage kontrollen.

Nogle bollemaskiner kommer med en trådløs fjernbetjening, som gør det muligt for dig eller din partner, at styre og bestemme, hvordan modparten skal tages.

Du kan f.eks. være den dominante, der bestemmer hastighed og styrke og dermed også bestemme, hvor stor nydelse din partner skal have lov til at få. Brug bollemaskinen til jeres frække dominans leg hvis det er det I tænder på. Fjernbetjeningen er desuden også smart, hvis du vælger at bruge bollemaskinen alene. Her kan du let selv styre hastighed og frekvens, mens maskinen gør sit arbejde.

Bollemaskiner i forskellige størrelser

Bollemaskiner kommer i forskellige størrelser. Der er de helt små udgaver, som ikke fylder og vejer særlig meget. Det kan være en stor fordel hvis du gerne vil kunne tage den med dig. Andre kommer som store byggesæt og egner sig ikke til at blive flyttet for meget på.

På nogle bollemaskiner kan tilbehøret udskiftes. Tit vil det være dildoer i forskellige udforminger og størrelser.

Det er vigtigt at huske at bevægelse skaber friktion og friktion kan skabe irritationer og brændemærker. Bollemaskinen producerer ikke naturligt smøremiddel og det er derfor vigtigt med en god glidecreme, der holder længe.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping