Seneste indlæg
Kategorier

BDSM Bloggen

Guides
Japansk Bondage: Kinbaku og shibari- sensuelt og pirrende

Oplevelser sammen kan man slet ikke få nok af når man er i et parforhold. Når jeres kærestetid skal handle om intimitet, nærvær og det sensuelle i seksualiteten, kan man tage de dejlige, bløde reb frem og øve en smuk og æstetisk bondage, som kan bruges både til erotisk dominans, til forspil og samleje. Selvom bondage er B’et i BDSM familien, er bondage noget unikt og helt for sig. Det er en helt ny måde at svæve i sin egen seksualitet, i en ligevægt som er helt fantastisk.

Guides
Analsex guide: På den nydelsesfulde måde

Igennem den seneste periode har jeg modtaget stadig flere og flere emails, med forespørgsler på hvordan man begynder med anal sex derhjemme. Der er ikke noget universal svar på, hvordan man bedst introducerer anal sex til lagnerne, men jeg vil alligevel give mit synspunkt på hvad der kunne gøre starten lidt lettere.

Guides
Tips til fire forbudte fantasier

Vi kender det alle. De små lyster og fantasier, vi går rundt med men som vi er flove eller nervøse over at fortælle andre om. Dem vi drømmer om at udleve, men som vi ikke får udlevet. Det er synd og skam, synes blog skribenten fra uniqueplay.dk Michelle, som her vil give sin mening om forbudte lyster og fantasier – og hvordan man griber dem an – med eller uden partner.

Michelles Klumme
En mindre intro til BDSM

Det er svært at rykke ved tabu. Men hvorfor er BDSM tabu, og hvad er SM egentlig. Jeg har sat mig ned, og skrevet om et emne jeg virkelig brænder for – at fjerne mystikken bag en seksualitet, som er fyldt med kærlighed, nærvær og tryghed på sin helt egen måde.

Guides
Buret inde i et kyskhedsbælte af lyst

Buret inde mellem benene. Når lysterne kontrolleres af din partner, og en hver berøring kan føles som endeløs pirring. Intensiteten stiger minut for minut, og sammen opbygger i en leg på kærlighed og gensidig respekt. Kyskhed er tabu for nogle – dyk med ned i en blog, hvor du forhåbentlig får inspiration til pirring, kyskhed som erotisk rollespil.

Nyheder
Hvad er SSC og RACK?

Definitionen på S.S.C SSC står for Safe, Sane and Consensual og er den engelske betegnelse for de tre grundregler i BDSM, som man skal forstå og efterleve, hvis man vil praktisere bondage, disciplin, dominans, submission, sadisme eller masochisme. Det er en kompleks paraplybetegnelse, som vi forsøger at forklare nedenfor. Hvis du har mod på at […]

Guides
Sensation Play – Sanseleg til at pirre din partner

Tag med på en erotisk rejse ind i et land af forgudelse, kærtegn og SM. Sanseleg – eller sensation play som det kaldes, er nemlig en utroligt blid form for SM. De fleste ville slet ikke tro, at sm kan være blidt og kærtegnende. Jeg vil hjælpe dig med at finde 3 ting, som du kan bruge til at forgude den du elsker med. Så tag min hånd, og kom med på rejse.

Guides
Vokslys og stearin leg – Guide til pirrende leg med lys

Er du blevet nysgerrig på, hvordan man bruger vokslys og stearin som en del af en erotisk BDSM seance? Her har vi samlet nogle af de vigtigste punkter, du skal være opmærksom på, før du kaster dig ud i legen med de varme temperaturer. Det kan være super frækt og intens at opleve den hede […]

Seksualitet - hvad er det for noget?
Topping from the bottom – Når din underkastede tager styringen

Sved på panden og frustration. Det er hvad der rammer dig som dominant, når din slave eller slavinde griber efter styringen under legen – og glemmer den magtfordeling, I har aftalt da legen startede. Topping from the bottom, som fænomenet hedder på engelsk, kan være en forholdsknækker og vende mange timers god leg til sure […]

Seksualitet - hvad er det for noget?
Deep Throat og Gagging – Sådan fylder du din partners hals ud

Når din penis skal dybt ned i halsen og du har en partner, der får store øjne. Dybe øjne, der er fyldt med sårbarhed, fordi det både kan være grænseoverskridende og måske også voldsomt, at udføre et godt deep throat. Holder du penis dernede et stykke tid, vil din partner have svært ved at trække […]

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.