Japanske klemmer på kæde

DKK 149,00

Den japanske klemme ser så fin ud – den er enkel og nemt at håndtere. Denne klemme giver et hårdere klem end man lige skulle tro. Rykker man i kæden, strammer klemmerne endnu mere ind om brystvorterne.

Ryd
Varenummer (SKU): Japanske klemmer på kæde Kategorier: ,
Beskrivelse

De japanske klemmer er nogle af de måske mest solgte klemmer – måske er deres udseende en del af takken for det. Man kan nemt tro at disse klemmer ikke giver et hårdt klem – men så tror man forkert. De klemmer på en relativt lille overflade, og er mere klemmende end de fleste andre.

Tip:
Er du begynder anbefaler vi, at du tager et kig på nogle af de andre klemmer vi sælger – eksempelvis basis klemmerne eller drejeklemmerne, da de japanske klemmer er mere end vi vil anbefale til begyndere.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.