0

Magic Wand massage vibrator

Den klassiske Magic Wand blev utroligt populær, efter TV3 sendte Sexskolen. Her blev Magic Wand Stav Vibrator anbefalet til kvinder, der havde svært ved at få orgasmer.

Fordelen ved en stav vibrator er, at den oftest har kraftigere vibrationer, end en egentlig dildo vibrator. Du kan få stav vibratorer, der er med ledning og nogle der er lednings-fri – altså genopladelige.

Hvad er en Magic Wand massage vibrator?

En Magic Wand massage vibrator er en af de mest kraftfulde vibratorer på markedet. Brugervenligheden er helt i top med det rundede hoved, der sikrer, at vibrationerne spreder deres dybe, nydelsesfulde bølger ud lige præcis dér, hvor du ønsker det.

Fordi overfladearealet på hovedet er stort, er det meget svært at ramme forkert, og dette er med til at gøre Magic Wand vibratoren så populær hos vores kunder. Mange Magic Wands har bøjelige hoveder, og udover at gøre følelsen mere organisk, vil fleksibiliteten tillade dig at vinkle nydelsen på lige netop den måde, der passer dig bedst.

Fordi håndtaget på en Magic Wand er så stort og langt, kan staven bruges i alle stillinger, hvilket gør brugeroplevelsen endnu mere udsøgt.

Brug den alene eller sammen med en partner

Magic Wand vibratorer kan bruges i alle situationer – uanset, om du er alene eller sammen med en partner.

Bruger du den alene, vil Wanden give dig en onanioplevelse ud over det sædvanlige, og efter at have oplevet, hvor meget dybtfølt nydelse, du kan forkæle dig selv med, vil du måske endda tænke, at dét at have en partner, er et helt overflødigt koncept.

Men selvom solo-leg er ekstremt frigørende og frækt, kan en Magic Wand også transformere sex med en partner til en endnu mere himmelsk og pirrende oplevelse, end hvad det plejer at være. At læne dig tilbage og overlade din nydelse til den magiske stav i din partners hånd, er den ultimative gave til jeres sexliv. Uanset om din partner har erfaring med Magic Wands eller ej, vil de kunne mestre stavens magi, hvilket vil få orgasmerne til at bølge ind over dig i en lind strøm.

Orgasme-garanti

Apropos orgasme, så kan du se frem til orgasme-garanti, hvis du prøver kræfter med en Magic Wand. Fordi der er så mange forskellige vibrationsmønstre at vælge mellem, sikrer du dig to ting: At der med garanti er ét eller flere mønstre, der passer perfekt til det, du kan lide, og at du aldrig kommer til at kede dig.

De mange muligheder for forskellige stimulimønstre sørger nemlig for, at der altid er en ny form for vibration at prøve, og at du dermed aldrig løber tør nye måder, at tilfredsstille dig selv på med din Magic Wand.

Denne Magic Wand skal du vælge

Når du vælger stav vibrator, skal du vurdere om du ønsker kraftige vibrationer der går i dybden, eller hidsige vibrationer i overfladen. Jeg oplever at de fleste kvinder ønsker de dybe. Til de dybe anbefaler jeg Love Magic Wand og til de hidsige Mini Turbo.

Det er muligt at benytte en stav vibrator på mange forskellige måder – både i BDSM regi, men også i andre former for leg. Der findes forskellige hoveder, du kan tilkøbe og på den måde benytte din Magic Wand stav vibrator til andet, end klitoris vibrator.

Et godt tip er, at hvis du benytter din stav vibrator uden et tilkøbs-hoved, så før et X-large kondom ned over hovedet og dryp en smule glidecreme over kondomet. Det giver en super skøn fornemmelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping