Magic Wand stav vibratorer

Den klassiske Magic Wand blev utroligt populær, efter TV3 sendte Sexskolen. Her blev Magic Wand Stav Vibrator anbefalet til kvinder, der havde svært ved at få orgasmer.

Fordelen ved en stav vibrator er, at den oftest har kraftigere vibrationer, end en egentlig dildo vibrator. Du kan få stav vibratorer, der er med ledning og nogle der er lednings-fri – altså genopladelige. 

Når du vælger stav vibrator, skal du vurdere om du ønsker kraftige vibrationer der går i dybden, eller hidsige vibrationer i overfladen. Jeg oplever at de fleste kvinder ønsker de dybe. Til de dybe anbefaler jeg Viberite fra Kinklab og til de hidsige Fairy med ledning.

Det er muligt at benytte en stav vibrator på mange forskellige måder – både i BDSM regi, men også i andre former for leg. Der findes forskellige hoveder, du kan tilkøbe og på den måde benytte din Magic Wand stav vibrator til andet, end klitoris vibrator.

Et godt tip er, at hvis du benytter din stav vibrator uden et tilkøbs-hoved, så før et X-large kondom ned over hovedet og dryp en smule glidecreme over kondomet. Det giver en super skøn fornemmelse.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.