Magic Wand stav vibrator

Den klassiske Magic Wand blev utroligt populær, efter TV3 sendte Sexskolen. Her blev Magic Wand Stav Vibrator anbefalet til kvinder, der havde svært ved at få orgasmer.

Fordelen ved en stav vibrator er, at den oftest har kraftigere vibrationer, end en egentlig dildo vibrator. Du kan få stav vibratorer, der er med ledning og nogle der er lednings-fri – altså genopladelige.

Når du vælger stav vibrator, skal du vurdere om du ønsker kraftige vibrationer der går i dybden, eller hidsige vibrationer i overfladen. Jeg oplever at de fleste kvinder ønsker de dybe. Til de dybe anbefaler jeg Viberite fra Kinklab og til de hidsige Fairy med ledning.

Det er muligt at benytte en stav vibrator på mange forskellige måder – både i BDSM regi, men også i andre former for leg. Der findes forskellige hoveder, du kan tilkøbe og på den måde benytte din Magic Wand stav vibrator til andet, end klitoris vibrator.

Et godt tip er, at hvis du benytter din stav vibrator uden et tilkøbs-hoved, så før et X-large kondom ned over hovedet og dryp en smule glidecreme over kondomet. Det giver en super skøn fornemmelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.