Manchetter & håndjern

Den mest fundamentale del af BDSM er når den udøvende part fikserer den passive parts hænder og ankler. Og vi har alt hvad du skal bruge til netop dette formål.

Er I lige begyndt på frække bindelege er vores udvalg af velcro-lukkede manchetter et godt sted at kigge. Selv øvede bondage-freaks kan få glæde af disse varer. Det samme gælder vores transportvenlige sæt af manchetter der har seler til at spænde på sengen, over døren eller et tredje sted. På den måde kan I altid have BDSM med på farten.

Vi fører også håndjern af forskellige varianter. De helt simple strips-håndjern passer lige i lommen, hvis man er til dogging med et strejf af bondage – og oplagte til abduction play! Husk en bidetang. De klassiske politi-håndjern, kendt fra utallige film (og virkeligheden) har vi i den bedste kvalitet – ikke det billige skrammel manofte kan købe som gimmicks med plys på.

I den tunge ende har vi stålmanchetter adskilt af en solid metalstang. Disse blander sølvskinnende elegance med en tung industriel stil, som klæder de fleste hjemme-dungeons. Dertil kommer specialvarer som muffer, håndjern af silikone, særlige manchetter til ophængning, og andre unikke ting.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.