0

Manchetter & håndjern

Den mest fundamentale del af BDSM er når den udøvende part fikserer den passive parts hænder og ankler. Og vi har alt hvad du skal bruge til netop dette formål.

Er I lige begyndt på frække bindelege er vores udvalg af velcro-lukkede manchetter et godt sted at kigge. Selv øvede bondage-freaks kan få glæde af disse varer. Det samme gælder vores transportvenlige sæt af manchetter der har seler til at spænde på sengen, over døren eller et tredje sted. På den måde kan I altid have BDSM med på farten.

Vi fører også håndjern af forskellige varianter. De helt simple strips-håndjern passer lige i lommen, hvis man er til dogging med et strejf af bondage – og oplagte til abduction play! Husk en bidetang. De klassiske politi-håndjern, kendt fra utallige film (og virkeligheden) har vi i den bedste kvalitet – ikke det billige skrammel manofte kan købe som gimmicks med plys på.

I den tunge ende har vi stålmanchetter adskilt af en solid metalstang. Disse blander sølvskinnende elegance med en tung industriel stil, som klæder de fleste hjemme-dungeons. Dertil kommer specialvarer som muffer, håndjern af silikone, særlige manchetter til ophængning, og andre unikke ting.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping