0

Japanske brystklemmer med brystvortestrækker

DKK 775,00

– Intense brystklemmer med stativ til at strække brystvorterne med

– Til smerte-leg

– Nemme at betjene og bruge

På lager

Varenummer (SKU): 147767 Kategorier: ,

Du kan nu kombinere både den klemmende og den strækkende følelse. Det sker i disse japanske brystklemmer, som er påsat en brystvortestrækkende cylinder. Ideel til dig, der synes godt om at eksperimentere med smerten i dominansen.

Udforsk din partners eller dine egne brystvorter på en let og intens måde. Vi er nødt til at understrege, at disse brystvortestrækkere og klemmer giver en meget intens og hård smerte. Skrue klemmen ned i cylinderen, sæt brystklemmen fast på brystvorten og du kan nu skrue klemmen op, så brystvorten strækkes. Jo mere klemmen strækkes, des mere vil brystklemmen også klemme. Det giver en meget intens og speciel oplevelse.

De japanske brystklemmer med brystvortestrækker kan bruges både af mænd og kvinder. De kommer i et par, så der er til begge brystvorter.

Specifikationer:

  • Højde 16,51 cm
  • Diameter 5,3 cm
  • Materiale: Rustfri stål
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping