0

Anal træning

Området omkring endetarmsåbningen er meget følsomt fordi der er ekstremt mange nerveender. Derfor kan det være en skøn følelse at blive berørt netop her, men mange har det svært ved at komme igang, netop fordi de ikke har erfaring med det eller fordi muskulaturen i området er meget stram.

Af den grund kommer anal træning ind i billedet.

Træning til analsex

For at analsex bliver vellykket for begge parter kræver det grundig forberedelse. Hvis man ikke forbereder sig, kan det blive en smertefuld og intens oplevelse.

I første omgang kan man udforske hinanden eller sig selv med en finger. Så har man også en idé om hvor store anal plugs og dildoer man kan bruge.

Trinvis anal udvidelse

Der findes anal plugs i mange forskellige størrelser, fra de helt slanke til de ekstremt store. Anal plugs er fantastiske til anal træning, fordi man ganske langsomt kan øge størrelsen af det man stikker op bagi. En god start er at købe et analt trænings sæt med forskellige størrelser, starte med den mindste og langsomt arbejde sig op.

Som en tommelfingerregel bør man vælge at gå 0,5-1 cm op i diameter og 2-3 cm i længden når man bevæger sig op i størrelse. Det vil sikre en sikker og stabil fremgang i den anale træning, hvor både hudens elasticitet og muskulaturen kan følge med.

Når du træner dig op ved hjælp af anal plugs er det vigtigt, at du mærker godt efter hvordan det føles. Det er ikke nok, at kunne få en plug op, det skal også føles rart. Træn nogle gange (måske en uges tid) med en størrelse plug, før du øger størrelsen.

Det må helst ikke spænde for meget i din anus og det skal føles let for dig at forcere din ringmuskel. Du må ikke blive utålmodig i din anale træning, det er vigtigt, at du tager dig god tid for at undgå rifter og muskelkramper.

Og et meget vigtigt tip: husk glidecreme!

Glidecreme til anal træning er alfa og omega

Man skal være opmærksom og bruge masser af glidecreme, når det handler om anal stimuli og udvidelse af ringmusklen. Man kan komme til at gøre skade på ringmusklen og det nederste af tarmkanalen hvis man går for hurtigt frem. Husk på at denne kropsåbning ikke selv leverer smøremiddel som f.eks. både skeden gør. Mangel på fugt og smøremiddel er en af de hyppigste årsager til smerter ved analt samleje.

Der findes mange forskellige glidecremer, der er specielt udviklet til lige præcis analsex og anal træning. De er som oftest en smule tykkere end andre glidecremer og sikrer derved at det er let og bekvemt at føre noget op i bagdelen. Som anal glidecreme er den mest brugte af silikone, da den er drøj i brug og kan bruges i lang tid uden at tørre ud. Du skal dog være opmærksom på ikke at bruge glidecreme af silikone hvis dit legetøj er lavet af silikone. Det vil nemlig opløse legetøjet.

Oplever du ubehag eller har du svært ved at slappe af under anal leg, kan det anbefales at bruge en let lokalbedøvende glidecreme.

Skal du i gang med fisting eller lege med stort sexlegetøj bør du overveje en fisting glidecreme. Der findes som både vandbaserede og oliebaserede og er gode til krævende analsex og fisting.

Oliebaseret glidecreme har en tykkere konsistens og holder meget længere. Dog skal man være opmærksom på at den ikke er kompatibel med kondomer.

Anal træning for kvinder og mænd

Mænd har en prostata, en kirtel på størrelse med en valnød, siddende i underlivet. Når manden bliver seksuelt ophidset svulmer kirtlen op pga. øget blodtilførsel. Prostata kan stimuleres fra endetarmen. Det giver stor nydelse og en anderledes, men for mange kraftigere orgasme end den traditionelle udløsningsorgasme.

Analsex adskiller sig fra et vaginalt samleje ved at det føles strammere, fordi mandens penis omsluttes strammere af endetarmen. Analsex kan være virkelig dejligt og intimt og super frækt hvis man ved hvad man gør. Nogle kvinder og mænd har dårlige erfaringer med analsex fordi de tidligere bare har kastet sig direkte ud i penetration eller dildoleg uden at have lavet anal træning først. Anal træning går simpelthen bare ud på, at gøre endetarmsåbningen klar til at kunne udvide sig, så man er stor nok til ting af en vis tykkelse. Desuden er endetarmen vant til af afgive, ikke modtage.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping