0

G-punkts vibrator

Det kan for nogle være svært at finde G-punktet, men med lidt øvelse kan det godt lade sig gøre. Måden at finde G-punktet er, ved egen eller sin partners hjælp, at gå på opdagelse og stikke en pegefinger ind i skeden og lave en “kom her” bevægelse med den. På indersiden af skedevæggen kan man mærke et område, der nærmest føles ru som en valnød, modsat resten af skedevæggen, som føles silkeblød. Det er G-punktet!

G-punktet er nemmere at finde, hvis man er ophidset på forhånd, da det kan svulme fra ærtestørrelse til femkronestørrelse, hvis man er seksuelt stimuleret. Der er forskel på, hvor følsom en kvindes G-punkt er, nogle mærker ikke noget særligt, mens andre mærker meget. Nogle kvinder får nogle fantastiske orgasmer, når deres G-punkt stimuleres.

Ram plet med en G-punkts stimulator

En G-punkts stimulator er et fantastisk stykke legetøj til at stimulere G-punktet. Den kan bruges, når man leger med sig selv, eller den kan være et skønt redskab i en hed stund sammen med din partner. Den har som regel en krumning i enden, hvilket gør at den rammer G-punktet perfekt. Tit er den stiv og ufleksibel. Dette gør at den er nem at fastholde lige præcis der hvor det føles godt.

G-punkts stimulatorer findes også som Rabbit vibratorer, der sørger for stimulering af G-punkt og klitoris på samme tid. Du eller din partner kan også bruge en lille vibrator som kun sidder på fingrene, nærmest som en handske. Den er lille og smart og kan være en del af jeres elskovsleg.

Mange G-punkts vibratorer kan faktisk bruges af både kvinder og mænd.

Mænd har nemlig også en slags G-punkt, nemlig blærehalskirtlen, også kaldet prostata. Det er en kirtel på størrelse med en valnød, siddende i underlivet. Når manden bliver seksuelt ophidset svulmer kirtlen op pga. øget blodtilførsel. Prostata kan stimuleres fra endetarmen. Det giver stor nydelse og en anderledes, men for mange kraftigere orgasme end den traditionelle udløsningsorgasme. Tag gerne et kig på vores kategori med prostata massage og prostata vibratorer her.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping