0

Lokalbedøvende glidecremer

Har du problemer med at slappe af under analsex eller skal du bruge glidecreme til urinrørsleg? Så er lokalbedøvende glidecreme en nem start på legen.

Vi har et bredt udvalg af letbedøvende glidecremer, der kan gøre analsex lettere for begynderen (og den øvede – fx ved fisting) eller dig der oplever lettere smerte under analsex. Det kan være svært at slappe ordentligt af under analsex og derfor har vi fremskaffet en palette af bedøvende glidecremer hjem, der har forskellige foremål.

Lokalbedøvende anal glidecreme

Skal du have analsex og ønsker at det hele foregår mere smertefrit og afslappet – så kan en lokalbedøvende glidecreme være en god start. Vær opmærksom på, at du ikke kan bruge hvilken glidecreme som helst – især hvis legen er med kondom eller med et sexlegetøj.

Skal du lege anal med et sexlegetøj er de vandbaserede produkter dem vi anbefaler, da det er kompatibelt med sexlegetøj og kondomer (til forskel fra oliebaserede glidecremer). Derfor er vores to favoritter til analsex og leg med sexlegetøj Relax glidecreme med 5% eller 2% lidocain.

Fisting glidecreme med lokalbedøvende

Ved fisting kan anus have tendens til at blive øm under legen og derfor kan en god fisting glidecreme med let-bedøvende effekt være en god start. Det gør at det hele glider lettere og mere smertefrit.

Glidecreme til urinrøret og kateter

Hvis du skal lægge et kateter på dig selv eller din partner, er det vigtigt at bruge en glidecreme, så det hele kører smooth. Vi anbefaler vores sterile glidecremer, for at undgå uinbudte gæster (bakterier) i urinrøret, der kan give infektioner.

Hvis du er ny med urinrørsleg kan det være endnu mere relevant at starte ud med en lokalbedøvende steril glidecreme, som fx vores Instillagel Steril glidecreme, der bliver brugt i medicinal industrien.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping