Lokalbedøvende glidecremer

Har du problemer med at slappe af under analsex eller skal du bruge glidecreme til urinrørsleg? Så er lokalbedøvende glidecreme en nem start på legen. 

Vi har et bredt udvalg af letbedøvende glidecremer, der kan gøre analsex lettere for begynderen (og den øvede – fx ved fisting) eller dig der oplever lettere smerte under analsex. Det kan være svært at slappe ordentligt af under analsex og derfor har vi fremskaffet en palette af bedøvende glidecremer hjem, der har forskellige foremål.

Lokalbedøvende anal glidecreme

Skal du have analsex og ønsker at det hele foregår mere smertefrit og afslappet – så kan en lokalbedøvende glidecreme være en god start. Vær opmærksom på, at du ikke kan bruge hvilken glidecreme som helst – især hvis legen er med kondom eller med et sexlegetøj.

Skal du lege anal med et sexlegetøj er de vandbaserede produkter dem vi anbefaler, da det er kompatibelt med sexlegetøj og kondomer (til forskel fra oliebaserede glidecremer). Derfor er vores to favoritter til analsex og leg med sexlegetøj Relax glidecreme med 5% eller 2% lidocain. 

Fisting glidecreme med lokalbedøvende

Ved fisting kan anus have tendens til at blive øm under legen og derfor kan en god fisting glidecreme med let-bedøvende effekt være en god start. Det gør at det hele glider lettere og mere smertefrit. 

Glidecreme til urinrøret og kateter

Hvis du skal lægge et kateter på dig selv eller din partner, er det vigtigt at bruge en glidecreme, så det hele kører smooth. Vi anbefaler vores sterile glidecremer, for at undgå uinbudte gæster (bakterier) i urinrøret, der kan give infektioner. 

Hvis du er ny med urinrørsleg kan det være endnu mere relevant at starte ud med en lokalbedøvende steril glidecreme, som fx vores Instillagel Steril glidecreme, der bliver brugt i medicinal industrien.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.