Sanseleg & elektrosex

Sanseleg er utroligt mange ting, og strækker sig i virkeligheden over hele spektret af BDSM – fra det blide til det hårde. Vores sanseleg-kategori afspejler dette forhold. Fælles for disse varer er, at de pirrer sanserne, særligt følesansen. De suppleres bedst af blindfolds, der blokerer synet, og vores bondage-sortiment der forhindrer modtageren i at bevæge sig frit.

I den blide ende har vi stave med fjer, til at kilde med, og en spray der gør huden mere følsom overfor berøring og anden stimuli. Derfra bevæger vi os opefter med et væld af forskellige pinwheels – roterende hjul med pigge på, der også kaldes klejnesporer. Pinwheels blev i sin tid opfundet så læger og psykiatere kunne måle folks reaktionsevne og reflekser. Inden for BDSM bruges de som opvarmning og stemningsskabende forspil. Klejnesporer er meget alsidige værktøjer, der afhængigt af hvordan man bruger dem kan føles som let prikken eller smertefuld afstraffelse. I den helt hårde ende af skalaen har vi de kæmpestore sporer af stål, der kan sendes strøm igennem.

Forskellige andre produkter, som vores sømbesatte handsker eller vores fingerringe med lange kløer, virker på samme måde, men udøveren har endnu mere kontrol over dem.

Find inspiration til sanseleg

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.