0

Sanseleg & elektrosex

Sanseleg er utroligt mange ting, og strækker sig i virkeligheden over hele spektret af BDSM – fra det blide til det hårde. Vores sanseleg-kategori afspejler dette forhold. Fælles for disse varer er, at de pirrer sanserne, særligt følesansen. De suppleres bedst af blindfolds, der blokerer synet, og vores bondage-sortiment der forhindrer modtageren i at bevæge sig frit.

I den blide ende har vi stave med fjer, til at kilde med, og en spray der gør huden mere følsom overfor berøring og anden stimuli. Derfra bevæger vi os opefter med et væld af forskellige pinwheels – roterende hjul med pigge på, der også kaldes klejnesporer. Pinwheels blev i sin tid opfundet så læger og psykiatere kunne måle folks reaktionsevne og reflekser. Inden for BDSM bruges de som opvarmning og stemningsskabende forspil. Klejnesporer er meget alsidige værktøjer, der afhængigt af hvordan man bruger dem kan føles som let prikken eller smertefuld afstraffelse. I den helt hårde ende af skalaen har vi de kæmpestore sporer af stål, der kan sendes strøm igennem.

Forskellige andre produkter, som vores sømbesatte handsker eller vores fingerringe med lange kløer, virker på samme måde, men udøveren har endnu mere kontrol over dem.

Find inspiration til sanseleg

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping