0

Penisforlænger og penispumpe

Er du utilfreds med størrelsen på din penis? Så er der heldigvis hjælp at hente. En penisforlænger vil kunne hjælpe dig i dette tilfælde.

Der er flere forskellige måder at forlænge sin penis på, men det kræver en del tid og en god portion tålmodighed. En penisforlænger har det formål at strække penisen så meget som muligt over en længere periode, der gør at svulmelegmet i penissen bliver strukket ud til maks. Over en længere periode vil det bevirke at penissen bliver længere. Det kræver vilje, da det er et dagligt arbejde i en længere periode, der skal til, før man kan se resultater. Hvor der er vilje, er der vej, og det gælder også, hvis man ønsker at forlænge penis.

Resultaterne er meget individuelle fra person til person ved brug af en penisforlænger og afhænger af bl.a. alder og nuværende længde på penis.

En penisforlænger giver kun en længere penis, og ikke mere volumen i bredden. Er du mere interesseret i en bredere pik bør du kigge efter en penispumpe, da denne i stedet for at trække penisen, bruger vakuum til at suge blod ud i pikken og derved maksimere dens bredde, men også dens længde.

Forlæng erektionen med en penis pumpe

Med en penispumpe kan man både forlænge erektionen, gøre penissen hårdere og maksimere indholdet af blod i pikken. Det fungerer lidt på samme måde som med en penisring, men hvor en pumpe tvinger blodet ud ud, hvorimod en penisring holder på blodet.

Men en penis pumpe får du både en udvidende effekt og giver din penis maksimal hårdhed. Det kan være en fornøjelse især før sex, da din partner helt sikkert vil kunne se og mærke forskel på din penis hårdhed og volumen.

En penis pumpe har det formål at bruge vakuum til at suge så meget blod ud i penissen som muligt. For det første giver det en øjeblikkelig erektion og derudover bliver dit lem hårdere end nogensinde før. Bruger du penispumpen regelmæssigt kan det sågar forøge din penis størrelse – både i bredden og en smule i længden.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping