Større penis med en penisforlænger og penispumpe

Er du utilfreds med størrelsen på din penis? Så er der heldigvis hjælp at hente.

Der er flere forskellige måder at forlænge sin pik på, men det kræver en del tid og en god portion tålmodighed. En penisforlænger har det formål at strække penisen så meget som muligt over en længere periode, der gør at svulmelegmet i penissen bliver strukket ud til maks. Over en længere periode vil det bevirke at penissen bliver længere. Det kræver vilje, da det er et dagligt arbejde i en længere periode, der skal til, før man kan se resultater. Resultaterne er også meget individuelle fra person til person og afhænger af bl.a. alder og nuværnede længe på penis.

En penis forstørrer eller forlænger giver kun en længere penis. Er du mere interesseret i en bredere pik bør du kigge efter en penispumpe, da denne i stedet for at trække penisen, bruger vakuum til at suge blod ud i pikken og derved maksimere dens volumen.

Forlæng erektionen med en penis pumpe

Med en penispumpe kan man både forlænge erektionen, gøre penissen hårdere og maksimere indholdet af blod i pikken. På den måde har det både en udvidende effekt og giver din penis maks hårdhed. Det kan være en fornøjelse især før sex, da din partner helt sikkert vil kunne se og mærke forskel på din penis hårdhed og volumen.

En penis pumpe har det formål at bruge vakuum til at suge så meget blod ud i penissen som muligt. For det første giver det en øjeblikkelig erektion og derudover bliver dit lem hårdere end nogensinde før. Bruger du penispumpen regelmæssigt kan det sågar forøge din penis størrelse – både i bredden og en smule i længden.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.