0

Gabestok og spredestænger til fiksering

Skal slavinden eller slaven fikseres og skal den dominerende part have rig mulighed for at udfolde sig kreativt, kan man ideelt bruge en gabestok eller et fikseringssæt. Den ultimative løsning vil være multi gabestokken, der fikserer slaven/slavinden som minimum rundt om håndled og hals, og med visse modeller endda anklerne.

Det åbner op for ultimativ kontrol og mulighed for at lege med den nu passive slave, der ikke kan gøre andet end at være til. Den ydmygende følelse af at være fastspændt til en gabestok giver en magtesløs følelse, der kan forstærkes endnu mere ved at bruge fx et blindfold til at begrænse synet.

Hvad der skal skal ske mens slaven er fikseret er helt op til den dominante og ligeså er det ifht. hvor længe slaven skal være fastlåst. Netop derfor er en gabestok et ultimativt produkt til kontrol.

Hvilken gabestok skal man vælge?

Der findes faktisk en del gabestokke at vælge mellem. Vores udvalg er smalt, men rummer nogle af de mest mobile gabestokke. Det gør dem nemme at arbejde med, da de ikke skal have en fast plast i stuen og let kan foldes sammen og opbevares på lidt plads.

Vores mest populære gabestok er vores “Multi gabestok i stål”, der har manchetter til håndled, ankler og hals, samt en dildo til fiksering analt eller vaginalt. Det er et unikt møbel, der fastlåser den underdanige på alle måder. Et lækkert produkt til dig, der skal have fuld kontrol over din partner.

Et andet godt og solidt produkt er vores “Mobil gabestok i stål”, som er et simpelt produkt, der fastholder hoved og arme. Nok en af de mest simple og rå gabestokke på markedet. Brug den lige hvor du har lyst – i sengen, i gangen, i bilen – kun din fantasi sætter grænsen.

Vælg en gabestok som passer til jeres fantasier. Skal den underdanige være helt fastlåst eller skal der være adgang til at der kan leges med fx bagdelen? Hvis en gabestok bliver for statisk, så kig i stedet for på vores spredestænger.

Fiksering med spredestænger

Et perfekt alternativ til en gabestok er spredestænger. En spredestang giver et væld af muligheder, da du som udgangspunkt selv kan vælge hvilke manchetter du vil bruge samt vælge hvor meget afstand der skal være mellem dem.

Spredestænger kan bruges både på håndled og ankler og de mange muligheder ifht. afstanden på manchetterne giver anledning til at tænke kreativt. Skal benene være spredt fra hinanden eller helt tæt samlede? Med spredestængernes mange forskellige længder er der lagt op til fri leg.

Fikseringssæt og sexgynger

Disse produkter giver virkelig mulighed for sjov. Fikseringssættene er designede som smarte kits, der nemt kan tages med under armen, og har et væld af muligheder.

Vores sortiment byder bl.a. på sengefikseringssæt, der fastlåser den underdaniges håndled og ankler til sengen, så der er fri adgang til leg. Et andet sjovt sæt er dørfikseringssættene, der fastholder den fikserede i oprejst position op ad døren, hvor den dominante kan udnytte den let tilgængelige adgang til balder og bryster.

Sexgyngerne er et harmløst produkt, der giver muligheder for at nyde sex med din partner i positioner, du aldrig havde turdet drømme om kunne lade sig gøre. Hvilken måde skal I elske i dag? Mulighederne er mange og følelsen af at være svævende er himmelsk. Alt i alt et anbefalelsesværdigt produkt til jer der vil prøve noget nyt.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping