Anal dildo

Bløde og behagelige dildoer til anal sex – til at varme op inden I udforsker analsex eller til alene leg. Dildo’erne er af fleksible, behagelige materialer der får dig til at føle dig tryg med din partner – og hvor du roligt kan slippe lysten løs. Vores udvalg af anale dildoer er udvalgt udfra et kvalitetsperspektiv, hvor materialer og stimulation er i højsædet. Dildoerne er udvalgt både til dig der er nysgerrig og begynder indenfor anal leg og til dig der er mere erfaren. 

Hvilken anal dildo skal du vælge?

Vi er godt klar over, at det kan være svært at finde ud af, hvilken anal dildo, der passer bedst til dit behov. Derfor har vi forsøgt at gøre det simpelt afhængig af, hvor erfaren du er, hvilket køn du har og hvordan du helst vil stimuleres. 

Til begynderen:

Er du ny indenfor anal leg, er det altid en god idé at kigge efter dildoer i mindre størrelser for at starte let op. Det lyder måske banalt, men det er vigtigt at træne ringmuskulaturen til at kunne klare den ekstra udvidelse og friktion, som en anal dildo kræver. Derfor kan det være en god start at begynde dit anal-udforsknings-eventyr med et anal træningssæt, der har plugs i forskellige størrelser, så du nemt og bekvemt kan mærke efter, hvad du kan klare. Derefter kan du bevæge dig over til at afprøve vores anale dildoer, der har en mindre diameter, så som: Tristan solid dildo med ribber, Anal dildo med stop fod, Trinity kurvet dildo.

Og et vigtigt tip: husk altid rigeligt med glidecreme. Vi anbefaler som udgangspunkt silikonebaseret glidecreme, da det holder i længst tid og gør den anale oplevelse lidt mere nydelsesfuld.

Til den øvede:

Du har styr på det basale – rigeligt med glidecreme og god opvarming er et must for en god start på leg med en anal dildo. Du har måske allerede leget med dildoer og vil gerne prøve at gå skridtet videre. Til dig har vi nogle spændende forslag, som du måske kan se som en form for inspiration. 

Vores Silikone Sam magnum dildo er et populært valg, da den har en realistisk form, men er større end gennemsnittet. Nem og bekvæmt kan den med sin sugekop sættes fast på en væg og akten kan gå igang. Et andet sjovt valg er vores oppustelige dildo med solid kerne. Den er pænt stor i forvejen, men kan pustes op til at afprøve dine grænser. Et frækt valg både til dig selv eller hvis du vil afprøve din partners grænser med domination. 

Er det ikke bredden, der er udfordringen, så har vi en ekstra lang dildo, som kan udfordre dig med hele 30 lange centimeter. Vores ekstra lange dildo med sugekop giver dig rigeligt med længde for pengene. 

Til dig der har styr på det:

Vi behøver nok ikke vejlede dig synderligt meget, vi giver dig bare nogle spændende produkter, du kan blive inspireret af:

TSX trehovedet kæmpedildo, Kasper rød anal probe, Mighty midnight stor solid dildo og Phallic intruder stål dildo XL.

Du kan desuden læse om anal udblokning lige her, hvis du vil vide mere om emnet.


Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.