0

Anal dildo

Bløde og behagelige dildoer til anal sex – til at varme op inden I udforsker analsex eller til alene leg. Dildo’erne er af fleksible, behagelige materialer der får dig til at føle dig tryg med din partner – og hvor du roligt kan slippe lysten løs. Vores udvalg af anale dildoer er udvalgt udfra et kvalitetsperspektiv, hvor materialer og stimulation er i højsædet. Dildoerne er udvalgt både til dig der er nysgerrig og begynder indenfor anal leg og til dig der er mere erfaren.

Hvilken anal dildo skal du vælge?

Vi er godt klar over, at det kan være svært at finde ud af, hvilken anal dildo, der passer bedst til dit behov. Derfor har vi forsøgt at gøre det simpelt afhængig af, hvor erfaren du er, hvilket køn du har og hvordan du helst vil stimuleres.

Til begynderen:

Er du ny indenfor anal leg, er det altid en god idé at kigge efter dildoer i mindre størrelser for at starte let op. Det lyder måske banalt, men det er vigtigt at træne ringmuskulaturen til at kunne klare den ekstra udvidelse og friktion, som en anal dildo kræver. Derfor kan det være en god start at begynde dit anal-udforsknings-eventyr med et anal træningssæt, der har plugs i forskellige størrelser, så du nemt og bekvemt kan mærke efter, hvad du kan klare. Derefter kan du bevæge dig over til at afprøve vores anale dildoer, der har en mindre diameter, så som: Tristan solid dildo med ribber, Anal dildo med stop fod, Trinity kurvet dildo.

Og et vigtigt tip: husk altid rigeligt med glidecreme. Vi anbefaler som udgangspunkt silikonebaseret glidecreme, da det holder i længst tid og gør den anale oplevelse lidt mere nydelsesfuld.

Til den øvede:

Du har styr på det basale – rigeligt med glidecreme og god opvarming er et must for en god start på leg med en anal dildo. Du har måske allerede leget med dildoer og vil gerne prøve at gå skridtet videre. Til dig har vi nogle spændende forslag, som du måske kan se som en form for inspiration.

Vores Silikone Sam magnum dildo er et populært valg, da den har en realistisk form, men er større end gennemsnittet. Nem og bekvæmt kan den med sin sugekop sættes fast på en væg og akten kan gå igang. Et andet sjovt valg er vores oppustelige dildo med solid kerne. Den er pænt stor i forvejen, men kan pustes op til at afprøve dine grænser. Et frækt valg både til dig selv eller hvis du vil afprøve din partners grænser med domination.

Er det ikke bredden, der er udfordringen, så har vi en ekstra lang dildo, som kan udfordre dig med hele 30 lange centimeter. Vores ekstra lange dildo med sugekop giver dig rigeligt med længde for pengene.

Til dig der har styr på det:

Vi behøver nok ikke vejlede dig synderligt meget, vi giver dig bare nogle spændende produkter, du kan blive inspireret af:

TSX trehovedet kæmpedildo, Kasper rød anal probe, Mighty midnight stor solid dildo og Phallic intruder stål dildo XL.

Du kan desuden læse om anal udblokning lige her, hvis du vil vide mere om emnet.

 

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping