0

Gasmasker

Gasmasker kan bruges til mange ting i løbet af en BDSM-seance. Først og fremmest besidder maskerne, der normalt forbindes med krig og ulykker, en brutal æstetik, der går lige i bukserne på mange fetichister. Der er simpelthen noget vidunderligt uhyggeligt og umenneskeligt ved gasmasker. De kan således bruges til at objektificere den submissive med, men også til at gøre den dominante til en ukendt, ansigtsløs gerningsmand.

Naturligvis tiltaler gasmasken også uniformsfetichister, og er en oplagt ting at bruge til seksuelle rollespil, i kombination med uniformer af både militær og medicinsk herkomst.

Gasmaskernes praktiske formål er dog absolut lige så vigtige. De kan bruges til breath control, da vejrtrækningen besværliggøres en anelse, bare ved at tage masken på. Luftindtaget kan blokeres i mange modeller, og således kan man dyrke intens kvælningssex. Gasmasker med slanger er særligt gode til dette formål.

Avancerede modeller gør det muligt at lukke synet af også. Disse funktioner er bygget ind for at undgå at bæreren blændes af glimtet fra atombomber, men kan altså også sagtens bruges i en udvidet leg med sanser – eller rettere manglen på samme.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping