Gasmasker

Gasmasker kan bruges til mange ting i løbet af en BDSM-seance. Først og fremmest besidder maskerne, der normalt forbindes med krig og ulykker, en brutal æstetik, der går lige i bukserne på mange fetichister. Der er simpelthen noget vidunderligt uhyggeligt og umenneskeligt ved gasmasker. De kan således bruges til at objektificere den submissive med, men også til at gøre den dominante til en ukendt, ansigtsløs gerningsmand.

Naturligvis tiltaler gasmasken også uniformsfetichister, og er en oplagt ting at bruge til seksuelle rollespil, i kombination med uniformer af både militær og medicinsk herkomst.

Gasmaskernes praktiske formål er dog absolut lige så vigtige. De kan bruges til breath control, da vejrtrækningen besværliggøres en anelse, bare ved at tage masken på. Luftindtaget kan blokeres i mange modeller, og således kan man dyrke intens kvælningssex. Gasmasker med slanger er særligt gode til dette formål.

Avancerede modeller gør det muligt at lukke synet af også. Disse funktioner er bygget ind for at undgå at bæreren blændes af glimtet fra atombomber, men kan altså også sagtens bruges i en udvidet leg med sanser – eller rettere manglen på samme. 

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.