0

Onani sexlegetøj og fleshlight til mænd

Onani er en forløsende og fræk måde at tage dig af både din krop og dit sind. Og der er flere videnskabelige artikler der viser at mænds onani kan være med til at forebygge både prostakræft og depressioner.

Mænds onani bliver ofte portrætteret som en hurtig omgang mekanisk rykkeri, men med det rette mindset og legetøj og innovative produkter, kan onani blive til en intens stund med solo-sex eller en leg med en partner.

Vi har udvalgt nogle af de bedste produkter på markedet, som afspejler en bred palette af funktioner og oplevelser. Alt vores onani sexlegetøj er unikt på hver sin måde, lige fra lige-ved-og-næsten- følelsen med innovative fleshlights og onaniæg der i både materiale og design minder om sex med en partner, til penis- og prostata vibratorer og legetøj til analstimulation.

Onanilegetøj med håndkraft

Til manden enten selv vil styre slagets gang, eller få en hjælpende hånd fra en partner, findes der flere, funktionelle, hygiejniske og lækre onaniprodukter. Under denne kategori finder du bla. den populære fleshlight i forskellige udformninger, så de passer lige til hans lem, onani sleeves der med sit lette materiale og funktionelle designs kan have med overalt og måske verdens bedste onaniprodukt til mænd, med patenteret sugefunktion. Alt sexlegetøj til mænd kan altid kombineres med en penisring, hvis man ønsker en ekstra hård erektion.

Vibrerende onanilegetøj

Til manden der gerne vil opleve en anden type stimuli under solo-sex end den håndstyrede, findes der flere, spændende onani sexlegetøj med vibrationsteknologi til mænd. Det er her han finder alt fra gummi sleeves til at sætte på den prisvindene Magic Wand vibrator, til Oral Sex simulatoren fra Lovebotz der med sine soniske bølger giver en blød og stimulerende oplevelse til penishovedet til penisvibratoren der kan styres via en app, så din partner kan styre forløbet.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping