0

Brystvorteklemmer med næb i kæde

kr. 399,00

– Næbformede skrueklemmer

– Kirurgisk stål

– Forbundet med kæde

På lager

Varenummer (SKU): 861676 Kategorier: ,

Brystvortetortur er frækt, ydmygende og æstetisk på én gang. Med disse klemmer er det nemt at indstille graden af smerte. De næbformede “hoveder” kan åbnes to centimeter og lukkes totalt sammen. Hvert lille vrid på klemmen intensiverer smerten. Det er muligt at trække pinen ud over rigtig lang tid, hvis man har lyst – og det får man helt automatisk.

Klemmerne er fremstillet af kirurgisk stål, nemme at arbejde med og nærmest umulige at ødelægge. De to klemmehoveder er forbundet med en flot kæde, så man kan gøre torturen endnu mere uudholdelig ved at trække brystvorterne fremefter eller hænge lodder fra dem.

Kæden kan også forbindes til forskellige dele af en fiksering, så offeret selv er skyld i smerten hvis vedkommende bevæger sig for meget. Der er kort sagt rigtig meget leg gemt i dette enkle, solide stykke BDSM-legetøj.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping