Brystvorteklemmer med kløer

DKK 399,00

– Ekstreme klemmer til rendyrkede fans af bryst-tortur

– Industriel kvalitet

– Forbundet med stålkæde

På lager

Varenummer (SKU): Brystvorteklemmer med kløer Kategorier: ,
Beskrivelse

Der er tortur, og så er der ekstrem tortur. Brystvorte-kløerne hører absolut til den sidste kategori! I stedet for almindelige klemmer, der presser brystvorten, er disse forsynet med seks små kløer af stål, der bider sig ind i kødet. De er utroligt nemme at åbne og låse – det gøres ved at føre hylsteret, der omgiver kløerne, frem eller tilbage, ligesom en luftventil.

Kløerne er sat sammen med en kæde, der kan behænges med vægte eller bruges til at føre offeret rundt ved – tro os, du vil ikke møde meget modstand! Torturen kan gøres endnu mere overvældende ved at lægge kløerne i fryseren en times tid før brug.

Det skal understreges at producenten selv gør opmærksom på muligheden/risikoen for at der opstår brud på huden, og anbefaler at man har plaster parat, og aldrig anvender kløerne på steder under navlehøjde!

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.