0

Brystvorteklemmer med kløer

kr. 399,00

– Ekstreme klemmer til rendyrkede fans af bryst-tortur

– Industriel kvalitet

– Forbundet med stålkæde

På lager

Varenummer (SKU): 959411 Kategorier: ,

Der er tortur, og så er der ekstrem tortur. Brystvorte-kløerne hører absolut til den sidste kategori! I stedet for almindelige klemmer, der presser brystvorten, er disse forsynet med seks små kløer af stål, der bider sig ind i kødet. De er utroligt nemme at åbne og låse – det gøres ved at føre hylsteret, der omgiver kløerne, frem eller tilbage, ligesom en luftventil.

Kløerne er sat sammen med en kæde, der kan behænges med vægte eller bruges til at føre offeret rundt ved – tro os, du vil ikke møde meget modstand! Torturen kan gøres endnu mere overvældende ved at lægge kløerne i fryseren en times tid før brug.

Det skal understreges at producenten selv gør opmærksom på muligheden/risikoen for at der opstår brud på huden, og anbefaler at man har plaster parat, og aldrig anvender kløerne på steder under navlehøjde!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping