Vakuum pumper til større rejsning og øget følsomhed

Vakuum kan bruges til rigtig mange ting. Først og fremmest bliver den del af huden, som man udsætter for undertryk, langt mere følsom. Blodet løber hen til de udsatte områder og skaber i sig selv nogle brusende fornemmelser og varmer området op. Rent visuelt er det også stærkt tilfredsstillende at se brystvorter og andre sensitive kropsdele vokse sig store og svulme op.

Vi har alt, fra tradtionelle kopsætnings-remedier til meget avanceret udstyr. Der er vakuum-legetøj og sugekopper særligt indrettet til forskellige dele af kroppen, fx brystvorter, hele bryster, klitoris, anus, vulva og – naturligvis – penispumper der ikke alene gør pikken mere følsom, men også giver en større og mere langtidsholdbar erektion.

Vi sælger også forskelligt ekstraudstyr, som mere avancerede pumper og slanger så flere stykker legetøj kan forbindes. Vakuum er en dejlig intim måde at dyrke sex på, men kan også sagtens bruges solo, hvis onanien skal peppes lidt op.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.