0

Rabbit vibrator

Der er en rigtig god grund til, at The Rabbit er blevet en kult-klassiker indenfor sexlegetøjets verden. For rabbit vibratorer er så effektive, at de kan være afhængighedsskabende, fordi de stimulerer lige præcis de områder omkring klitoris og skedeindgangen og G-punktet, der fremkalder rigtig gode, dybe orgasmer.

The Rabbit- kaninen der kildrer og vibrerer alle de rigtige steder

Det er designet af rabbit-vibratorerne der er nøglen til dens effektivitet. Det er både uformningen af kurverne og hoppende vibrationer på ørerne på kaninen, der giver den særlige stimulation oven på forhuden eller direkte på klitoris, der sammen med kuglerne der er placeret ved skedeindgangen og kurven på staven, der rammer G-punktet, der tilsammen giver en nydelsesfuld og stimulerende oplevelse, der kan tilpasses til netop dine behov.

Udover udformningen på rabbit-vibratoren, så er teknologien skabt til at kunne give en skræddersyet og intens onanioplevelse. Vi er allesammen forskellige og reagerer forskelligt på typen og placeringen af stimuli på vores erogene zoner. Med The Rabbit, kan du justere det hele, så både tempo, rotation og vibration kan slås til og fra og justeres i forskellig styrke.

Vores udvalg af rabbit-vibratorer er dækker over en bred vifte af udseende og funktioner. Vi har både klassikeren- den er jo en klassiker fordi den bare virker, den vandtætte, den stilrene og støjsvage og miniversionen til dig der gerne vil kunne have din rabbit med på farten.

Sådan finder du den rette rabbit-vibrator til dig

For at finde ud af om det er rabbit’en du skal kaste din kærlighed på, bør du overveje om det er et sexlegetøj der passer til din anatomi og måden du kan lide at blive seksuelt stimuleret på. For nogle er kombinationen af både ydre og indre stimulation nøglen til intense og eksplosive orgasmer, for andre kan det blive for intenst, selv på den laveste indstilling. Der kan det være en fordel at kigge efter vibratorer eller dildoer der giver mere kontrol over stimulationen.

Vi har allesammen forskellig anatomi, og Rabbitvibratorens udformning passer til mange, men ikke til alle. Nogle har større afstand i mellem klitoris, mellemkødet og skeden, andre mindre. Så vi anbefaler at starte med en model som kan give dig en god indsigt, i hvilken type stimuli du kan lide, og så opgradere efter type, når du har fået helt styr på, hvad det er, der får dig helt op at ringe.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping