Dildoer til ethvert behov | Find din næste dildo her 

Dildoen er på en måde sexlegetøjets sweitzerkniv. Lyder det en tand for kinky? Så bær over med os, det er bare det, at en dildo, er et super alsidigt stykke legetøj, der kan bruges på et utal af måder. Hver dildo er anderledes i form, overflade, længde og features, så det gælder bare om at finde den der passer til dig.

De kan være automatiske, oppustelige, og nogle er designet specifikt til at stimulere dit G-punkt.

Solide dildoer giver en følelse af samleje. Analt eller vaginalt er lige fantastisk. Og de kan bruges alene eller sammen, frit flyvende eller i en harness/strapon.

Bollemaskiner er dildoer sat på en kinky maskine, og er oplagte i eksempelvis en dominans leg. De findes både udformet i kombination med gabestokke med fiksering, uden fiksering og som små, men kraftfulde devices med fjernbetjening, der kunne lægge op til, at man flytter legen ud af hjemmet. 

Kig på materialerne, overfladen, farverne, størrelserne og klik dig ind og læs produktbeskrivelserne på de enkelte dildoer. Vi lover, du kan finde en som passer til dit behov.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.