0

Dildo

En dildo er et ganske simpelt og meget udbredt stykke sexlegetøj. Den er mere eller mindre penis formet og kan bruges til at stimulere vaginalt eller analt. Man kan få glæde af en dildo både ved sololeg og sammen med en partner. Som udgangspunkt vibrerer en dildo ikke.

Sexlegetøj kan spice dit parforhold op eller gøre din onani leg endnu bedre og skønnere. Der er derfor mange gode grunde til at købe en lækker dildo. Hvis du er ny i forhold til sexlegetøj, er en dildo et rigtigt godt sted at starte. 

Dildo som sexlegetøj

Der findes virkelig mange forskellige dildoer at vælge imellem, mange forskellige materialer, størrelser og udformninger. Hvis du skal investere i din allerførste dildo, så overvej hvad der pirrer netop dig og hvad du tænder på, eller hvad du synes lyder spændende at prøve af. 

Som mand kan du få stor glæde af en anal dildo, både til sololeg eller til brug i et parforhold. Anal dildoer kommer i mange forskellige størrelser, så du kan altid finde en, der passer til dig og giver dig optimal stimulering. En anal dildo er en helt almindelig dildo, men ofte er den lidt smallere, især i toppen, for at gøre det lettere at indføre den analt.

Dobbelt dildo med dobbelt nydelse

En dobbelt dildo er præcis hvad den lyder som. En dildo med et penishoved i begge ender. Bruger du den sammen med din partner, kan I begge blive fyldt ud på samme tid. Hvis du bruger den alene kan du udnytte dens fantastiske længe til at fylde dig godt ud. Nogle dobbelt dildoer er bøjelige og kan dermed stimulere dig analt og vaginalt på samme tid.

G-punkts dildoen har en krumning, som gør det nemt at ramme G-punktet og dermed give den skønneste stimulering. Udover at kunne bruges vaginalt kan G-punkts dildoen også bruges analt til stimulation af prostata, hvilket giver stor nydelse for mange mænd.

Dildoer til strap-on

En strap-on dildo spændes fast i et seletøj, som sættes fast om livet eller hofterne. Ved at holde dildoen fastspændt til underlivet kan du penetrere din partner på samme måde som hvis du havde en penis. Det vil derfor føles mere realistisk end en håndholdt dildo. 

En dildo med sugekop kan være en rigtig god idé, hvis man vil have mulighed for håndfri leg. Så har man hænderne fri til andre former for aktivitet eller kærtegn. Sugekoppen sidder i bunden af dildoen og kan placeres på alle typer glatte og jævne overflader.

Bollemaskiner er dildoer sat på en kinky maskine. De er oplagte i eksempelvis en dominans leg. De findes både udformet i kombination med gabestokke med fiksering, uden fiksering og som små, men kraftfulde apparater med fjernbetjening.

Om du skal vælge en lille eller en stor dildo kommer an på hvor trænet du er med dildoer og hvor meget du ønsker at blive fyldt ud. Vi har dem i alle størrelser!

Realistiske naturtro dildoer

Nogle dildoer er lavet helt glatte i overfladen. Andre er naturtro i udformningen og ligner en rigtig penis med et markeret penishoved og udstående årer langs skaftet. Måske foretrækker du den ene slags frem for den anden, måske kan du lide begge, bare til forskellige ting eller på forskellige tidspunkter.

Mange dildoer er fremstillet i silikone og føles bløde og fleksible. Det giver dem et naturligt udseende og gør, at de føles meget som den ægte vare. Hvis du har lyst til en ekstra pirrende leg, kan du prøve en dildo af glas eller stål. De kan varmes op eller køles ned, for at opnå en temperatur, som tænder dig eller din partner allermest. Det vil føles stærkt stimulerende uanset om du vælger at bruge dildoen analt eller vaginalt. Du skal dog være opmærksom på, at materialerne er meget modtagelig for temperaturændringer, hvilket kan ende med at føles alt for varmt eller koldt.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping