0

Unique Play først og fremmest en BDSM shop

Hvis du kender Unique Play, så ved du også, at vi er danmarks største BDSM og fetish shop. Vores kunder handler elegante blondehalsbånd med klokker på, stikkende pinwheels og alt derimellem. Og vi gør en dyd ud af at tilbyde jer et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, til enhver lyst og fantasi.

Hos Unique Play har vi BDSM legetøj til både begynderen og den mere erfarne. Vi gør meget i nicherne, og udvider vores sortiment løbende, så der er noget for alle.

BDSM udstyr

Her i kategorien BDSM, finder du bondage og fikseringsudstyr, pikbure og andet SM udstyr til pikken, slagredskaber, gags, brystklemmer, udstyr til sanseleg, blindfolds & masker, og legetøj til andre fetishes.

Hvad er BDSM?

Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme, er begreberne der gemmer sig bag samlebetegnelsen BDSM. Det er en bred paraply, som dækker over alt fra milde rollespil med håndjern og blide fjerstrøg, til kink med læder, total fiksering, en variation af smerte og meget mere. Men netop smerten, eller måske rettere sansningen er det der samler fantasierne i denne kategori.

Hvad enten sansningen eller smerten bruges som en måde at dominere og adfærdsafrette din partner, eller om man gennem smerten nyder de endorfiner, som kroppen frigiver og det nærmest euforiske headspace, som nogen opnår gennem smerte.

BDSM eksperter hos Unique Play

I Unique Play er vi ikke bare udbydere af sexlegetøj, men også rådgivere der vejleder til brugen af vores varer og tilbyder gratis guides og ideer på bloggen.

Læs som en begyndelse med her og få mere viden om SM, BDSM og forstå begrebet bedre. Eller brug vores BDSM ordbog, hvis der er et specifikt udtryk, du er i tvivl om.

Her hos Unique Play er vi fuldstændig blottet for fordomme, sex er dit intime rum, og derfor skal det fyldes af netop dine fantasier. Heldigvis er vi ikke ens, men helt unikke i vores lyster.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til brugen af varerne, eller dyk ned i de mange inspirationsartikler, som henvender sig både til de helt nye BDSM udøvere og de mere garvede.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping