0

Corporate Social Responsibility

Genanvender 98% af alt emballage

Hos Unique Play har vi stor fokus på at minimere brug af papir og plastik. Derfor kan du som kunde opleve hos os at få tilsendt din bestilling i en genanvendt kasse med dertilhørende fyld. Vi gør det bestemt ikke for at genere dit øje, men for at genanvende så meget som muligt af det pap og plastik vi modtager fra vores producenter. På den måde har vi lykkes med at genanvende 98% af al den emballage vi modtager fra vores leverandører og producenter.

Sådan minimerer vi vores forbrug af papir og plast

Da Unique Play er en online shop, har vi haft muligheden for at minimere vores forbrug af papir og plast til et minimum. Vi har digitaliseret stort set alle processer i vores pakning samt i det kundeservicearbejde vi udfører. Det eneste papir vi forbruger er til vores labels og følgesedler. Emballagen til din bestilling afhænger af størrelsen, men bliver 9 ud af 10 gange sendt i en bølgepapkasse.

Sådan passer vi på vores kunder

Markedsføring

Ingen bryder sig om unødvendig reklame. Derfor sender vi kun nyhedsbreve ud til kunder, der har accepteret at modtage e-mail-markedsføring. Du kan altid afmelde dig igen, enten gennem linket i bunden af en nyhedsmail eller ved henvendelse til info@uniqueplay.dk.

Persondata

Vi vægter beskyttelsen af vores kunder og deres data højt, og følger derfor reglerne foreskrevet i Persondataforordningen (GDPR). 

Du kan læse mere om vores indsamling og anvendelse af persondata samt hvordan du gør brug af dine rettigheder, i vores Cookies- og Privatlivspolitik

Betaling

Vi anvender en sikker betalingsløsning gennem vores udbyder ePay. Du kan læse mere om vores håndtering af betalinger i vores handelsbetingelser

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping