0

Bondage

Bondage er legen med reb. Denne leg kan være æstetisk smuk, men også fræk, pirrende og ofte af dominerende karakter. Grunden til at mange er så fascinerede af bondage, er blandt andet, at det kræver en masse nærvær og tålmodighed at binde sin partners krop til den ønskede leg. Det gør, at bondage i sig selv er et intenst forspil. Og så er der dem der tænder på at se den nøgne krop bundet kunstfærdigt op i forskellige typer reb, og dem der tænder på fornemmelsen af reb mod hud og at få frataget muligheden for at bevæge sig frit.

Hvorfor er bondage så populært?

Her hos UniquePlay er vi dybt fascinerede af bondage og legen med reb. Dog er det en gammel kunst, der stammer tilbage fra Japan. Japanerne brugte netop Shibari, som bondagemetoden hedder, til at fiksere fanger under fangenskab og tortur. I dag benyttes bondage især af dominerende til at binde submissive op i særlige bindemetoder, der både fremstiller kroppen på visuelt stimulerende måder og pacificerer kroppen, så den dominante har kontrollen.

Bindelege er også særdeles velegnede til at sanseleg med fjer, pin-wheels eller dryppende voks, eller smæk med hænder, piske, floggere eller spanskrør. Mange bruger også en bondagekrog eller analkrog til at stimulere anus og fordi krogen giver mange flere muligheder for opbinding med sub’ens egen krop.

Udover at bruge bondage til fiksering, kan man også binde sin partner op, så man kan sætte forskelligt udstyr fast på kroppen og binde dem til f.eks. møbler eller en krog i loftet, så man kan bruge rebene til at binde en sexgynge.

Det er vigtigt, at man kender til de forskellige typer af reb man bruger til bondage, derfor har vi skrevet den her guide til dig der vil kaste dig ud i bondagedisciplinen.

Bondage og fiksering som sexleg

Selve ordet “fiksering” er nok ikke det de fleste tænker på, når de tænker over deres sexliv. Det til trods for, at der ligger et par håndjern i den gode skuffe i soveværelset også hos rigtig mange af de der betegner sig som tilhørende Vanilla segmentet. For det er rigtig mange der tænder på at enten binde eller selv blive bundet fast til sengestolperne, blindfoldet og overgive sin nydelse til sin partner.

Hvis man synes man er klar til at give den et nøk op fra slips, tørklæderne fra krogene i entréen og sengeskuffe-håndjernene og lege fikseringslege med BDSM elementer, kan man kaste sig ud i at bytte håndjernene ud med manchetter i læder eller silikone og smukke halsbånd med kroge, der kan bindes fast til døren eller sengen. For de mere garvede BDSM’ere kan man fiksere slaven med analkroge, kæder eller bondagereb til en gabestok, spredestænger eller et kors, eller du kan bede dem om at kravle ned i en bondage sleep sack i tyk canvas.

Bondage til begyndere og blid bondage

Bondage er ikke kun for de mest hærdede brugere – det er en disciplin som selv de pureste og mest nysgerrige sjæle kan kaste sig ud i. Da bondage i sig selv ikke handler om meget andet end fiksering med fx håndjern eller silkereb, er det noget der er let at komme i gang med.

Det vigtigeste ifht. blid bondage er de samme som ved hård bondage. Kommunikation. Vær åben og ærlig overfor din partner. Det er utroligt vigtigt at aftale på forhånd, hvor grænserne går og hvad der er frækt og pirrende, og hvad der bestemt ikke er. Alt er relativt og vi har alle forskellige lyster – derfor er det især vigtigt at kommunikere det ud til sin partner. Også selvom man begynder med blid bondage.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping