Bondage & fiksering

Bondage er legen med reb. Denne leg kan være æstetisk smuk, men også fræk, pirrende og ofte af dominerende karakter. Grunden til at mange er så fascinerede af bondage, er blandt andet, at det kræver en masse nærvær og tålmodighed at binde sin partners krop til den ønskede leg. Det gør, at bondagedisciplinen i sig selv er et intenst forspil. Og så er der dem der tænder på at se den nøgne krop bundet kunstfærdigt op i forskellige typer reb, og dem der tænder på fornemmelsen af reb mod hud og at få frataget muligheden for at bevæge sig frit.

Hvorfor er bondage så populært?

Japanerne brugte Shibari, som bondagemetoden hedder, til at fiksere fanger under fangenskab og tortur. I dag benyttes bondage især af dominerende til at binde submissive op i særlige bindemetoder, der både fremstiller kroppen på visuelt stimulerende måder og pacificerer kroppen, så den dominante har kontrollen.

Bindelege er også særdeles velegnede til at sanseleg med fjer, pin-wheels eller dryppende voks, eller smæk med hænder, piske, floggere eller spanskrør. Mange bruger også en bondagekrog eller analkrog til at stimulere anus og fordi krogen giver mange flere muligheder for opbinding med sub’ens egen krop.

Udover at bruge bondage til fiksering, kan man også binde sin partner op, så man kan sætte forskelligt udstyr fast på kroppen og binde dem til f.eks. møbler eller en krog i loftet, så man kan bruge rebene til at binde en sexgynge.

Det er vigtigt, at man kender til de forskellige typer af reb man bruger til bondage, derfor har vi skrevet den her guide til dig der vil kaste dig ud i bondagedisciplinen.

Fiksering som sexleg

Selve ordet “fiksering” er nok ikke det de fleste tænker på, når de tænker over deres sexliv. Det til trods for, at der ligger et par håndjern i den gode skuffe i soveværelset også hos rigtig mange af de der betegner sig som tilhørende Vanilla segmentet. For det er rigtig mange der tænder på at enten binde eller selv blive bundet fast til sengestolperne, blindfoldet og overgive sin nydelse til sin partner.

Hvis man synes man er klar til at give den et nøk op fra slips, tørklæderne fra krogene i entréen og sengeskuffe-håndjernene og lege fikseringslege med BDSM-elementer, kan man kaste sig ud i at bytte håndjernene ud med manchetter i læder eller silikone og smukke halsbånd med kroge, der kan bindes fast til døren eller sengen. For de mere garvede BDSM’ere kan man fiksere slaven med analkroge, kæder eller bondagereb til en gabestok, spredestænger eller et kors, eller du kan bede dem om at kravle ned i en bondage sleep sack i tyk canvas.

Vores udvalg favner det hele, men skulle du alligevel komme i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som kan assistere dig med at vælge det rette.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.