Kliniklegetøj

Med sansernes leg, kan alt ske. Lad lægen, sygeplejersken eller din partner udforske dine sanser, og udlev sensuelt rollespil, med jer i centrum. Hos sygeplejersken eller lægen kan alt ske – før man ser sig om.

Skal du lege med sounds eller katetre – så læs min guide til urinrørsleg med katetre, sounds og urinrørsvibrator her

Læs de frække kliniklegs historier her
Klinik Erotica – En læge, en patient og en lærling – del 1

Spekulum & anuskop

Tænder I på frække doktorlege? Synes I bare det er det bedste at undersøge hinandens kroppe til bunds? Måske I synes det er frækt når den ene af jer åbner den anden med tvang, som en ydmygende straf.

Vi har et godt udvalg af lægeinstrumenter I kan gøre brug af til disse formål. Det klassiske spekulum har fået selskab af gynækologiske nyskabelser og udgaver særligt indrettet til anal brug. De virker på forskellige måder, men resultatet er det samme: patienten ligger udspilet og sårbar, klar til brug.

Anuskoper er en slags kikkerter, der kan se ind i kroppen. Nogle modeller kan bruges til videre stimulans af tarmvæggen eller prostata.

Alle vores varer i denne kategori er af samme kvalitet som dem sundhedsvæsenet bruger, og sikkerhedsgodkendt som klinik-redskaber.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.