0

Kliniklegetøj til doktor lege

Med sansernes leg, kan alt ske. Lad lægen, sygeplejersken eller din partner udforske dine sanser, og udlev sensuelt rollespil, med jer i centrum. Hos sygeplejersken eller lægen kan alt ske – før man ser sig om.

Skal du lege med sounds eller katetre – så læs min guide til urinrørsleg med katetre, sounds og urinrørsvibrator her

Læs de frække kliniklegs historier her
Klinik Erotica – En læge, en patient og en lærling – del 1

Spekulum & anuskop

Tænder I på frække doktorlege? Synes I bare det er det bedste at undersøge hinandens kroppe til bunds? Måske I synes det er frækt når den ene af jer åbner den anden med tvang, som en ydmygende straf.

Vi har et godt udvalg af lægeinstrumenter I kan gøre brug af til disse formål. Det klassiske spekulum har fået selskab af gynækologiske nyskabelser og udgaver særligt indrettet til anal brug. De virker på forskellige måder, men resultatet er det samme: patienten ligger udspilet og sårbar, klar til brug.

Anuskoper er en slags kikkerter, der kan se ind i kroppen. Nogle modeller kan bruges til videre stimulans af tarmvæggen eller prostata.

Alle vores varer i denne kategori er af samme kvalitet som dem sundhedsvæsenet bruger, og sikkerhedsgodkendt som klinik-redskaber.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping