0

Bondagekrog og analkrog

Reb og kæder er sjove remedier i sig selv, men nogle gange skal der bare lidt mere til! Udvid legen med en af vores bondagekroge, der som alle vores varer er af højeste kvalitet – udvalgt så du får det sikreste og bedste hvis du køber hos os.

Hvad er en analkrog?

En analkrog er, som navnet antyde, beregnet til analt brug. Den ene ende stikkes op i den bundnes anus og den anden ende fæstnes med reb eller kæde, til en del af bondagen. Den simpleste måde at bruge en analkrog er at fæstne den til et pandebånd eller halsbånd, og således tvinge sub’ens hoved bagover, ved hjælp af vedkommendes egen røv.

Bondagekrog – det samme produkt, blot et andet navn

Bondagekroge til bondage kommer i forskellige modeller, men en eller flere kugler – eller slet ingen. På den måde stimulerer krogene forskelligt, til stor begejstring for analsex-entusiaster. Det er vigtigt at man ikke lader krogen bære ens vægt, da det kan have nogle ret grusomme konsekvenser for ringmusklen og halebenet. Så selvom krogene er særdeles “bæredygtige” må de kun bruges til stimuli og æstetiske bindelege.

Vi har også næsekroge, der ligeledes bruges til at tvinge hovedet bagover med. Disse ser utroligt brutale ud, og det kan de også være. Næsekroge er optimale til ydmygelse og hård fysisk dominans, hvor du vil sikre dig masochistens totale lydighed. Meget få mennesker kan for alvor gøre modstand med sådan en på.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping