Bondagekrog og analkrog

Reb og kæder er sjove remedier i sig selv, men nogle gange skal der bare lidt mere til! Udvid legen med en af vores bondagekroge, der som alle vores varer er af højeste kvalitet – udvalgt så du får det sikreste og bedste hvis du køber hos os.

Hvad er en analkrog?

En analkrog er, som navnet antyde, beregnet til analt brug. Den ene ende stikkes op i den bundnes anus og den anden ende fæstnes med reb eller kæde, til en del af bondagen. Den simpleste måde at bruge en analkrog er at fæstne den til et pandebånd eller halsbånd, og således tvinge sub’ens hoved bagover, ved hjælp af vedkommendes egen røv.

Bondagekrog – det samme produkt, blot et andet navn

Bondagekroge til bondage kommer i forskellige modeller, men en eller flere kugler – eller slet ingen. På den måde stimulerer krogene forskelligt, til stor begejstring for analsex-entusiaster. Det er vigtigt at man ikke lader krogen bære ens vægt, da det kan have nogle ret grusomme konsekvenser for ringmusklen og halebenet. Så selvom krogene er særdeles “bæredygtige” må de kun bruges til stimuli og æstetiske bindelege.

Vi har også næsekroge, der ligeledes bruges til at tvinge hovedet bagover med. Disse ser utroligt brutale ud, og det kan de også være. Næsekroge er optimale til ydmygelse og hård fysisk dominans, hvor du vil sikre dig masochistens totale lydighed. Meget få mennesker kan for alvor gøre modstand med sådan en på.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.