0

Sexgynger

Helt enkelt er en sexgynge en gynge, som man kan dyrke sex i. Den kan variere lidt i udseende, men består overordnet set af kraftige justerbare nylonbånd, designet til at støtte kroppen i en variation af stillinger. Tit er der manchetter eller håndtag til hænder og fødder. Den vil som oftest være hængt op i loftet, i en dørkarm eller et stativ. Den tillader en vægtløs oplevelse imens du bliver tilfredsstillet eller tilfredsstiller din partner. Nogle kan endda monteres direkte på kroppen, så din partners krop bliver til en sexgynge. 

Med en sexgynge er der mulighed for at udforske nye frække stillinger. Du og din partner får mulighed for at se på hinanden med nye øjne og få en ekstra stimulerende sexoplevelse. Sexgyngen kan give jeres sexliv en helt ny dimension og gøre det endnu bedre. Når gyngen er spændt op kan den ene (eller begge) sætte sig i gyngen og eksperimenterne kan gå i gang. Sexgyngen åbner for en helt ny verden af nydelse, hvor I kan prøve sexstillinger, som I ikke troede var mulige. 

En sexgynge er fantastisk til både vaginal-, anal- og oralsex.

Sexgyngen giver en chance for at undersøge stillinger og typer af sex, som en almindelig seng ikke giver samme mulighed for. Som tiden går kan man som par nogle gange begynde at kede sig en smule. Man er måske tilbøjelig til, at vælge de samme gamle rutineprægede sexstillinger. En sexgynge vil helt sikkert puste nyt liv i jeres sexliv. Gyngen giver et hav af nye muligheder, som bare venter på at blive afprøvet. 

 

Når kroppen ældes, kan det være en udfordring at bevare et godt og spændende sexliv. Kroppen gør måske ondt og man mestrer ikke de stillinger, man en gang gjorde. Det kan være svært, at bevare lysten, hvis man har smerter. Sexgyngen kan være en hjælp under sexakten og kan ses som ethvert andet hjælpemiddel, der tilbydes hvis man oplever fysiske begrænsninger. Ikke kun ældre par kan have glæde af de muligheder gyngen giver. Andre fysisk hæmmede personer vil kunne bruge den med stor fornøjelse. Selvfølgelig er det afhængig af hvor fysisk begrænset man er.

 

Før du køber en sexgynge skal du være opmærksom på hvor mange kilo den kan bære og hvor og hvordan den skal monteres. Det er vigtigt at føle sig tryg. Ellers kan man ikke overgive sig fuldstændig til oplevelsen. De forskellige typer gynger har forskellige vægtbegrænsninger. Som regel kan gynger monteret i loft eller stativ bære mere en gynger monteret på en dørkarm. Du skal selvfølgelig være sikker på, at dit loft kan holde til montering og vægt. Når først sexgyngen er sat forsvarligt op handler det kun om at få sat sine sexfantasier i svingninger.

 

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping