0

Blindfold og bind til øjnene

Hvis I som par ønsker at intensivere oplevelsen og eksperimentere indenfor BDSM, så er et blindfold en fantastisk måde at gøre dette på. Når du giver din partner et blindfold på bliver alle andre sanser mere bevidste og sensitive.

Al berøring, lyd og smag bliver mere fremtrædende samtidig med at du som blindfoldet oplever en forventning og opstemthed, som du ellers normalt ikke oplever. Pludseligt er du ude af kontrol til at se og følge med i, hvad der sker eller vil ske. Det giver en pirrende fornemmelse og en skøn intensitet, der kan gøre en seksuel oplevelse endnu mere sanselig.

Blindfolds kan bruges til alle typer parleg

Mange par bruger et blindfold som en ekstra intensivering af legen i soveværelset. Da det netop bruges af alt fra nybegyndere til hardcore fetichister, findes der et stort udvalg på markedet, der kan bruges som et ekstra krydderi til decideret dominans.

Hvis man som par ikke har eksperimenteret så meget før, kan netop et blindfold være en god start, da den kan bruges til det I ellers er vant til at gøre i de sene nattetimer. Når man er klar til at gå skridtet videre kan man begynde at pirre sin partner med fx en pirringsfjer, isterning eller en vibrator, der alle vil opleves mere intenst med blindfold.

Hvilket blindfold skal vi vælge?

Det er altid en god idé at tage udgangspunkt i jeres erfaring. Er det her noget I prøver for første gang, skal I gå efter et billigt og behageligt satin blindfold eller et af dem med et smukt romantisk design til under 100 kr. Her vil I få det I har brug for til at starte med.

Når I er klar til at prøve et blindfold, hvor I vil eksperimentere med erotisk dominans, så kan et tættilsluttende eller låsbart blindfold i læder eller silikone være et godt valg. Disse modeller sidder som udgangspunkt bedre, er justerbare i remmen og giver en helt anden komfort. Visse modeller er desuden låsbare, så den underdanige ikke kan få synet tilbage af egen vilje.

Husk altid at aftale hvordan legen skal foregå, inden I kaster jer ud i nogen form for BDSM seance med et blindfold. Læs gerne vores BDSM guide, hvis I er nysgerrige på, hvordan I kommer igang.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping